Lejevurdering

Bestil lejevurdering som lejer eller ejer

Få viden om dit lejemåls værdi i relation til markedslejen med en lejevurdering. En vurdering giver dig de bedste forudsætninger for at anslå, om det er tid til en lejeregulering. 

Bestil lejevurdering

Tag temperaturen med en lejevurdering

Er lejeniveauet steget i det område, du udlejer en er­hverv­se­jen­dom? Eller har du som lejer af en ejendom lagt mærke til, at din leje virker høj sammenlignet med tilsvarende er­hvervs­le­je­mål i området?

En lejevurdering giver dig viden om dit lejemåls værdi i relation til markedslejen. Med en vurdering på hånden kan du derfor få klarhed om, hvorvidt det er tid til en lejeregulering.

Kontakt os

RICS-registrerede vur­de­rings­sag­kyn­di­ge

The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) er en globalt anerkendt organisation, som arbejder på tværs af landegrænser for at sikre et højt fagligt niveau og etik på det internationale ejendomsmarked.

Langt de fleste af vores vur­de­rings­sag­kyn­di­ge er RICS-registrerede, og det er en bekræftelse af, at vi lever op til de fælles normer og krav, der stilles til en internationalt orienteret mæg­ler­virk­som­hed. Det betyder, at vores danske og internationale kunder er garanteret, at vi i enhver vurdering og rådgivning forpligter os på de højeste standarder for kvalitet og etik.

Har du brug for en anden type vurdering?

Salgsvurdering

Klik her

Ejen­doms­vur­de­ring

Klik her

Va­lu­ar­vur­de­ring

Klik her