Vur­de­rings­rap­port

Få et retvisende billede af din ejendoms værdi

Har du brug for en vurdering til årsregnskabet? Eller vil du kontrollere den offentlige ejendomsværdi? Vores vurderinger er altid tilpasset dine behov, og derfor aftaler vi formål og vurderingstema med dig, inden vi udarbejder en vurdering.

Bestil vur­de­rings­rap­port

Der er flere gode grunde til at få foretaget en ejen­doms­vur­de­ring

Er du i tvivl om, hvorvidt en ejen­doms­vur­de­ring er relevant for dig lige nu? En vurdering af din er­hverv­se­jen­doms værdi giver god mening i flere tilfælde.

Udover at give dig et aktuelt indblik i det potentielle afkast ved et nært forestående salg, kan du benytte en vur­de­rings­rap­port i forbindelse med blandt andet:

  • udarbejdelsen af årsregnskabet
  • kontrol af den offentlige ejendomsværdi
  • eventuel belåning af ejendommen. 

Ofte stillede spørgsmål

RICS-registrerede vur­de­rings­sag­kyn­di­ge

The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) er en globalt anerkendt organisation, som arbejder på tværs af landegrænser for at sikre et højt fagligt niveau og etik på det internationale ejendomsmarked.

Langt de fleste af vores vur­de­rings­sag­kyn­di­ge er RICS-registrerede, og det er en bekræftelse af, at vi lever op til de fælles normer og krav, der stilles til en internationalt orienteret mæg­ler­virk­som­hed. Det betyder, at vores danske og internationale kunder er garanteret, at vi i enhver vurdering og rådgivning forpligter os på de højeste standarder for kvalitet og etik.

Har du brug for en anden type vurdering?

Salgsvurdering

Klik her

Va­lu­ar­vur­de­ring

Klik her

Lejevurdering

Klik her