KFI køber yderst velbeliggende byejendom med godt ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le

  • Roskilde
  • Investering

Købmandsfonden KFI har netop udvidet deres ejen­doms­por­te­føl­je med en klassisk byejendom i Roskilde. Ejendommen ligger på Skomagergade 11-13 i den centrale del af byen og huser i dag Meny i stueplan med facade ud mod gågaden, og planen er at udvide med boliger. EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde har formidlet salget af byejendommen med en pris på knap 60 mio. kr.

KFI arbejder for at styrke den selvstændige købmands position, og nu har de netop udvidet deres portefølje med endnu en ejendom, hvor der er dag­lig­va­re­bu­tik. Købmandsfonden har sikret sig en byejendom i den centrale del af Roskilde, som siden 1968, hvor ejendommen blev opført, har huset forskellige supermarkeder, bl.a. Superbest. I dag huser ejendommen Meny i stueetagen med både slagter-, bager- og blom­ster­for­ret­ning.

Peter Lange, driftsdirektør (COO) hos KFI, fortæller om investeringen: "Ejendommen på Skomagergade 11-13 har i mange år huset forskellige supermarkeder, og er dermed synonym med dag­lig­va­re­han­del for roskildenserne og besøgende i købstaden. Med købet sikrer vi, at der også fremad vil være en selvstændig købmand på adressen. Beliggenheden på den populære handelsgade i Roskilde er særdeles attraktiv, så vi er glade for investeringen."

Han fortsætter: "De øvrige etager i ejendommen indeholder for nuværende per­so­na­le­fa­ci­li­ter, kantine og kontorer. Ejendommen har super gode ud­vik­lings­mu­lig­he­der, så vi er i gang med at undersøge mulighederne for at videreudvikle ejendommen med bl.a. etablering af boliger, så vi kan få mest muligt ud af den fine ejendom og den gode beliggenhed."

KFI ejer og administrerer 162 i ejendomme i Danmark til en samlet værdi på ca. 6,3 mia. kr., hvoraf størstedelen af ejendommene har tilknyttet minimum et lejemål til en dag­lig­va­re­bu­tik.

God placering på gågaden
EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde har formidlet salget af byejendommen, der har et samlet etageareal på 4.204 m², hvoraf stueetagen med Meny udgør 1.358 m². Bag ejendommen er der offentlige p-pladser, som kunder kan benytte sig af via en udgang på modsatte side af gågaden.

John Borrisholt, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, fortæller: "Vi er glade for at have formidlet salget af Skomagergade 11-13, og særligt glade for, at KFI er køber, da vi har gennemført mange handler med dem som både sælgere og købere af er­hverv­se­jen­dom­me. De har en god vision om at styrke den selvstændige købmands position, så forhåbentlig bliver det sikret, at den kendte dag­lig­va­re­bu­tik i Roskilde vil forblive dag­lig­va­re­bu­tik i mange år frem endnu."

"Det er vigtigt med dag­lig­va­re­bu­tik­ker i byens centrum, da det skaber mere trafik i midtbyen og derved kan de øvrige detailbutikker i byen forhåbentlig også få glæde af det handlende folk. Placeringen fås ikke meget bedre for en dag­lig­va­re­bu­tik. Ejendommen er begunstiget af en attraktiv og synlig placering i gågaden i Roskilde, hvor der dagligt passerer rigtig mange fodgængere. Der er ca. 1 km. til Roskilde st. og mo­tor­vejs­net­tet ligger også i behørig afstand til ejendommen," siger John Borrisholt og afslutter:

"Tillykke til KFI med handlen. Det bliver spændende at følge med i, hvordan den øvrige del af ejendommen, udover Meny, udvikler sig og se , hvor mange ekstra boliger, som bliver bygget, så der bliver plads til endnu flere borgere her i Roskilde."

Naboejendom til salg

Naboejendommen er en attraktiv in­ve­ste­rings­ejen­dom med mange muligheder. Der er fint ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le, da kontor med fordel kan udvikles til boliger, hvis der kan opnås tilladelse hertil. Derudover er der mulighed for at opdele de to be­bo­el­ses­en­he­der i ejer­lej­lig­he­der.

Læs om in­ve­ste­rings­ejen­dom­men

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

John Borrisholt

Direktør, partner, Cand.merc.jur. MDE

jsb@edc.dk23 38 43 1258 58 79 39EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Støden 9, 4000 Roskilde

403@edc.dk46 33 33 33

Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring

GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

  • Kontor
  • Odense
Læs artikel

Ge­ne­ra­tions­skif­te: Veldrevet og idyllisk hotel tæt på den dansk-tyske grænse sat til salg

Det anerkendte og historiske Benniksgaard Hotel i Rinkenæs, tæt på den dansk-tyske grænse, er sat til salg. Pris: 42,5 mio. kr. Siden den spæde start i 2000 er hotellet løbende blevet moderniseret og udvidet, og i dag består hotellet af samlet 119 værelser, der ligger med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

  • Hotel
  • Sønderjylland
Læs artikel

Ikoniske skolebygninger skal omdannes til boliger: Budfrist den 20. september

Den lokalkendte skole i Haderslev Hans Hertug Skole skal omdannes til boliger. I første omgang skal den tidligere folkeskole sælges i offentligt udbud med budfrist den 20. september 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. EDC Poul Erik Bech skal formidle salget af den tidligere folkeskole på vegne af Haderslev Kommune.

  • Investering
  • Projekt
  • Haderslev
Læs artikel