EDC Erhverv Poul Erik Bech

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde

Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Roskilde.

Er­hvervs­cen­te­ret i Roskilde er en velforankret lokal afdeling, som er beliggende i Skomagergade, tæt på Roskilde Domkirke. Sammen med afdelingerne i Hillerød, København, Herlev, Køge, Slagelse og Næstved dækker vi hele Sjælland.

EDC Poul Erik Bech Erhverv Roskilde består af et stærkt erhvervsteam med flere års erfaring inden for er­hverv­se­jen­dom­me. Vi arbejder med alle typer af er­hverv­se­jen­dom­me til salg og udleje, og via vores landsdækkende kartotek over købere og lejere samt vores erhvervscentre i hele Danmark har vi netværket til at kende markedet, in­ter­es­sen­ter­ne og kundernes behov.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde ser frem til at samarbejde med jer.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun er­hverv­se­jen­dom­me i Roskilde og området omkring, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonde, som støtter foreninger, hvor frivillige hænder hver dag gør en stor forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Kundeanbefaling

Vi kan desværre ikke vise data for denne butik

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Støden 94000 Roskilde
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 29 49 54
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re