Hos EDC Finanscenter hjælper vi dig med at indfri dine gamle lån i din erhvervsjendom, og vi sørger for hurtig overførsel af dit overskud i handlen efter over­ta­gel­ses­da­gen.

Når du har solgt din ejendom, frigives pengene fra ejendomssalget først, når dine eksisterende lån indfries og aflyses. Det kræver samtidig, at der foreligger et nyt underskrevet og tinglyst skøde på ejendommen.

Er­hvervs­mæg­le­ren skriver skødet og tager det fulde ansvar i hele salgsforløbet. Vi indfrier dine lån i ejendommen og overfører hurtigt overskuddet til dig som sælger, så du kan komme videre i dit forløb.

Vi er uafhængige

EDC Finanscenter er et aktieselskab, der i fællesskab er ejet af EDC mæglere over hele landet. Vi er uafhængige og har derfor ingen fortjeneste ved en lang salgsproces.

Dine fordele hos EDC Finanscenter

Højt serviceniveau

Vi måler konstant vores serviceniveau og bestræber os altid på at yde den bedst mulige service for dig. Vi er tilgængelig med et direkte telefonnummer og mailadresse, så du nemt kan komme i kontakt med os. Du vil have samme rådgiver i hele forløbet, og vi svarer dig hurtigt og enkelt.

Hurtig eks­pe­di­tion­s­tid

Vi har 100% fokus på at optimere din ekspedition, så dine lån bliver indfriet, overskuddet frigivet og du kan komme hurtigt videre. Vi kan dokumentere, at vi gennemsnitligt er hurtigere til at frigive dine penge fra salget sammenlignet med vores konkurrenter på markedet.

Ekspertise

Vi hjælper over 6.000 bolig- og erhvervskunder årligt med at indfri deres gamle lån. Vi har derfor stor erfaring med lige præcis denne type opgave. I vores samarbejde med din lokale EDC Erhverv mægler, sørger vi for at rådgive om den bedst mulige over­ta­gel­ses­dag i forhold til at indfri dit lån. På den måde sikrer vi i EDC Erhverv, at du får mest muligt i overskud fra handlen.

Nemt for dig

Vi har alt samlet under ét tag, og vi tager os af alt i salgsprocessen. Derfor vælger mere end hver anden, som sælger deres ejendom, at benytte sig af EDC Finanscenter. Det er den nemmeste løsning for dig.

Kontakt os på tlf. 58 58 88 50

og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig