Bestil salgsvurdering

Overvejer du at sælge?

EDC Landbrug kan tilbyde dig en uvildig og grundig vurdering af din land­brugs­e­jen­dom på baggrund af professionelle vur­de­rings­prin­cip­per. Langt de fleste af vores valuarer er MRICS-registrerede, hvilket er din garanti for, at vurderingen finder sted efter en række internationalt anerkendte retningslinjer.

Bestil salgsvurdering

En vurdering fra EDC Landbrug kan være afgørende for din salgspris. Vi tager højde for alle forhold, der har indflydelse på din ejendoms værdi, så du får den bedst mulige pris i den aktuelle marked.

Vi finder den rigtige køber til dig og din ejendom

Salg af landbrug kan være en kompleks og følelsesladet størrelse. Derfor er du med i hele processen og deltager i alle beslutninger. Det indebærer også møde med potentielle købere. Det er essentielt for os, at vi finder den helt rigtige køber til dig og din ejendom.  Vi tager naturligvis højde for den gældende lovgivning, fi­nan­si­e­rings­mu­lig­he­der hos re­al­kre­di­tin­sti­tut­ter­ne og andre forhold, som sikrer dig et godt og effektivt salg.

Sådan sælger vi din land­brugs­e­jen­dom

EDC Landbrug Poul Erik Bech med 3-års fødselsdag: ”Vi har vist vores berettigelse fra første dag”

Det går rigtig godt for EDC Landbrug Poul Erik Bech, som er en dedikeret land­brugs­mæg­ler­virk­som­hed, der nu kan fejre 3-års fødselsdag. Med landbrugschef Frank Poll i spidsen fortsætter de med at vækste og vise sin berettigelse i markedet for land­brugs­e­jen­dom­me, hvor efterspørgslen er stor og mange gerne vil tage del i struk­tur­ud­vik­lin­gen.

Læs artikel

Nyt samarbejde med fokus på salg af land­brugs­e­jen­dom­me i Frederikssund Kommune og omegn

EDC Poul Erik Bech i Frederikssund og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået samarbejde om salg af land­brugs­e­jen­dom­me på egnen og samler derfor lokalt kendskab, kompetencer og information på tværs af specialer.

Læs artikel

Engvang Frugtplantage i Strøby ved Køge sat til salg: En unik sanseoplevelse

Populære Engvang Frugtplantage, der ligger i naturskønne rammer tæt på Køge, er sat til salg for 5,1 mio. kr. Ejendommen, der også indeholder café, gårdbutik og bager, er blevet en vakse ægte attraktion i de senere år.

Læs artikel