Køb af land­brugs­e­jen­dom

Overvejer du at købe en land­brugs­e­jen­dom?

Så står EDC Landbrug klar til at hjælpe. Vi er specialister i køb af alle typer landbrug, og vores kompetente mæglere er altid parate til at bistå dig i købsprocessen.

Kontakt din lokale land­brugs­mæg­ler

Når du handler gennem os får du:

  • En spar­rings­part­ner med lokalkendskab i dit område
  • Rådgivning baseret på specialviden om land­brugs­e­jen­dom­me
  • Mæglere med solidt kendskab til land­brugs­mar­ke­det

Find landbrug til salg

Din spar­rings­part­ner i købsprocessen

Vi tilbyder vores viden om handel med landejendomme. Når du søger land­brugs­e­jen­dom­me til salg hos os, agerer vi din spar­rings­part­ner og rådgiver i hele købsprocessen. Vi hjælper med at afsøge markedet for land­brugs­e­jen­dom­me, der matcher dine behov, og vi søger, hvis nødvendigt, i alternative områder eller med alternative an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Vi kan også bistå i for­hand­lin­ger­ne, så du kan føle dig tryg ved kontrakten.

Vi analyserer markedet for dig

Vores mæglere finkæmmer markedet for at finde den helt rigtige land­brugs­e­jen­dom til dig. Vores ana­ly­se­af­de­ling kan ligeledes være behjælpelige med at udarbejde skræddersyede analyser af markedet, området og ejendommen, så du kan træffe en beslutning på et målbart og oplyst grundlag. Vi følger dig selvfølgelig hele vejen igennem og rådgiver dig løbende. Vi er dine øjne og ører i markedet og står altid klar til at hjælpe.

Vi er eksperter i handel med landbrug og har stor erfaring med ejendomme i netop dit lokalområde. Vi kan hjælpe dig med:

  • At afsøge markedet og bistå i for­hand­lin­ger­ne
  • Rådgivning baseret på mar­ked­skend­skab og -analyser
  • Lokalkendskab i hele landet
  • Ekspertise i land­brugs­e­jen­dom­me
Kontakt din lokale mægler

Danmarks største udvalg af land­brugs­e­jen­dom­me

Som en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed, der har afdelinger repræsenteret i hele Danmark, har vi et stærkt lokalt kendskab kombineret med et solidt landsdækkende netværk. Vores mæglere kender markedet, men de kender også til tendenser og priser i dit specifikke søgeområde. Hos EDC Landbrug får du kompetente og erfarne mæglere, der har indgående viden om dansk landbrug, og vi kan derfor tilbyde dig en professionel og slagkraftig rådgivning ved køb af land­brugs­e­jen­dom.

Bliv opdateret på markedet

Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

Tilmeld