Er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aalborg

Er du på udkig efter er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aalborg? Vi har samlet alle ejendomme, der er til salg i Aalborg gennem EDC Erhverv, så du nemt kan danne dig et overblik.

Få nye ejendomme til salg i Aalborg direkte i indbakken

Vil du have først besked, når der er nye er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aalborg? Tilmeld dig vores køberkartotek, så sender vi en mail, når vi får nye er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg til salg, der matcher dine kriterier.

Tilmeld køberkartotek

Leder du efter en bestemt ejendomstype?

Se ejendomme til salg i Aalborg for forskellige ejendomstyper

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Fandt du ikke den er­hverv­se­jen­dom, du håbede på?

Leder du efter en er­hverv­se­jen­dom i Aalborg som investering eller brugerejendom til fx kontor, detail eller industri? Uanset hvad, så kan vi hjælpe dig. Vores er­hvervs­mæg­le­re arbejder hver eneste dag med køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg, og derfor er de løbende opdaterede på ejen­doms­mar­ke­det. 

Fandt du ikke den er­hverv­se­jen­dom, du drømmer om? Så kan vi muligvis alligevel hjælpe dig. Vores er­hvervs­mæg­le­re i Aalborg har et stort netværk i byen, og derfor kender de også til ejendomsejere, der overvejer at sætte til salg, men endnu ikke har taget springet.

Derudover har vi også flere sælgere, som har sat deres er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg til salg off-market. Det betyder med andre ord, at du ikke kan finde sagerne på nettet - men vi har dem i skuffen, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

National erhvervsmæglerkæde med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Søger du ejendomme til leje i Aalborg?

Se udvalget for din ønskede ejendomstype

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her