Er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aalborg

Er du på udkig efter er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aalborg? Vi har samlet alle ejendomme, der er til salg i Aalborg gennem EDC Erhverv, så du nemt kan danne dig et overblik.

Få nye ejendomme til salg i Aalborg direkte i indbakken

Vil du have først besked, når der er nye er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aalborg? Tilmeld dig vores køberkartotek, så sender vi en mail, når vi får nye er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg til salg, der matcher dine kriterier.

Leder du efter en bestemt ejendomstype?

Se ejendomme til salg i Aalborg for forskellige ejendomstyper

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Fandt du ikke den er­hverv­se­jen­dom, du håbede på?

Leder du efter en er­hverv­se­jen­dom i Aalborg som investering eller brugerejendom til fx kontor, detail eller industri? Uanset hvad, så kan vi hjælpe dig. Vores er­hvervs­mæg­le­re arbejder hver eneste dag med køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg, og derfor er de løbende opdaterede på ejen­doms­mar­ke­det. 

Fandt du ikke den er­hverv­se­jen­dom, du drømmer om? Så kan vi muligvis alligevel hjælpe dig. Vores er­hvervs­mæg­le­re i Aalborg har et stort netværk i byen, og derfor kender de også til ejendomsejere, der overvejer at sætte til salg, men endnu ikke har taget springet.

Derudover har vi også flere sælgere, som har sat deres er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg til salg off-market. Det betyder med andre ord, at du ikke kan finde sagerne på nettet - men vi har dem i skuffen, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00

Søger du ejendomme til leje i Aalborg?

Se udvalget for din ønskede ejendomstype

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her