EDC Erhverv Poul Erik Bech, Vendsyssel

Erhvervsmægler Vendsyssel

Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg og Vendsyssel.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg blev etableret i 1998 som en fusion mellem EDC Erhverv Theilmann & Timsgaard og EDC Erhverv Poul Erik Bech. Stig Theilmann startede firmaet i 1986 og overtog i 1992 ejen­doms­mæg­ler­fir­ma­et Timsgaard & Co, som blev etableret tilbage i 1956, og dermed er vi et af de ældste ejen­doms­mæg­ler­fir­ma­er i området.

Vi dækker hele Region Nordjylland og fra 2020 har vi ligeledes etableret ejen­doms­mæg­ler­fir­ma i Vendsyssel. Vi løser alle opgaver, store som små. Via vores samarbejde med de øvrige EDC Erhverv Poul Erik Bech-erhvervscentre i Danmark har vi et bredt netværk af specialister. Samtidigt sætter vi en høj værdi i at samarbejde med øvrige aktører og interessenter på markedet. Derfor er kunden garanteret den helt rigtige løsning hos EDC Erhverv.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg og Vendsyssel består af et dynamisk erhvervsteam af engagerede medarbejdere med mange års erfaring inden for ejendomshandel, udlejning og vurdering. Du vil opleve proaktive og vedholdende mæglere med fokus på at løse opgaven.

Vi bestræber os for at leve op til de værdier, som vi er kendt for: Høj etik, ærlighed, god service, godt købmandskab og at vi er i øjenhøjde med vores kunder.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg og Vendsyssel ser frem til at samarbejde med dig.


Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg og omegn, som har en helt særlig plads i vores mægleres hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle hver dag engagerer sig i at gøre en forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Det kan du læse mere om på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech, Vendsyssel
Vesterbro 1019000 Aalborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 54 59 84
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re