EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Aalborg

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bechs nordjyske afdeling - din lokale erhvervsmægler med speciale i er­hverv­se­jen­dom­me i Aalborg og Nordjylland. Vi er et stort dynamisk erhvervsteam med erfarne er­hvervs­mæg­le­re med et indgående lokalkendskab og et stærkt netværk i det nordjyske erhvervsliv. Vi dækker hele Region Nordjylland, herunder Aalborg, Nørresundby, Vendsyssel, Himmerland, Støvring, Aars, Hirtshals, Brønderslev, Thisted, Hobro, Skagen, Frederikshavn og Hjørring. Du finder os centralt i Aalborg på Vesterbro 101, der ligger tæt på havnefronten og byens gågader.

Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for udlejning, køb, salg og vurdering af er­hverv­se­jen­dom­me i Nordjylland. Er du på udkig efter en bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Frederikshavn? Leder du efter et kontorlejemål i Hjørring? Eller ønsker du at sælge din in­du­stri­e­jen­dom i Aalborg? Hos os sidder specialiserede er­hvervs­mæg­le­re, der kan løse opgaver inden for alle segmenter. Derfor har vi altid den helt rigtige erhvervsmægler til at hjælpe dig.

In­ve­ste­rings­ejen­dom­me, herunder bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me
Kontorlokaler og domiciler
In­du­stri­e­jen­dom­me, lagerejendomme, pro­duk­tions­e­jen­dom­me
Butikslokaler/detailbutikker, restauranter og caféer

Vi løser små som store opgaver og hjælper med alt fra udlejning af mindre detaillejemål til salg af store in­ve­ste­rings­ejen­dom­me. Vi har bl.a. formidlet salget af Sygehus Nord for 225 mio. kr., og vi har fundet lokaler til NORDJYSKE Medier og er i gang med at sælge deres domicil i Aalborg Øst for knap 100 mio. kr.

I er­hvervs­cen­tret i Aalborg sidder desuden er­hvervs­mæg­le­re med dybdegående viden om udviklingen af havnene i Nordjylland. Herudover har vi RICS-certificerede vur­de­rings­spe­ci­a­li­ster med mangeårig ekspertise i er­hverv­se­jen­dom­me og dyb forståelse for juraen på alle er­hvervs­seg­men­ter­ne.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 600 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og det er en stor fordel, hvad end der er tale om at afsætte din ejendom, finde den næste ejendom til din portefølje eller finde en ny lejer til dit tomme lejemål.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg ser frem til at samarbejde med dig.
EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg blev etableret i 1998 som en fusion mellem EDC Erhverv Poul Erik Bech og EDC Erhverv Theilmann & Timsgaard. Stig Theilmann overtog i 1992 Timsgaard & Co, som blev etableret tilbage i 1956, og det gør os til en af de ældste mæglere i Nordjylland. I 2020 har vi forstærket vores position i Vendsyssel med en for­ret­nings­en­hed, der udelukkende beskæftiger sig med området.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Vesterbro 1019000 Aalborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 54 59 84
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re