EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, København

Velkommen til din lokale erhvervsmægler EDC Erhverv Poul Erik Bech København – din målbevidste erhvervsmægler i hjertet af København K.

Vi er et dedikeret og proaktivt erhvervsteam med mange års erfaring inden for alle typer af er­hverv­se­jen­dom­me. Vores aktiviteter dækker indre by, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Valby, Ørestaden og Amager – samt hele København og omegn. Du finder os centralt beliggende på det smukke Bremerholm 29-31, midt i byens pulserende gader. Vores kompetencer spænder bredt, og med vores solide og faglige baggrunde er vi i stand til at rådgive dig om de komplekse pro­blem­stil­lin­ger, der kan være forbundet med at købe, sælge, udleje eller investere i er­hverv­se­jen­dom­me. Er du på udkig efter et butikslokale på Frederiksberg? Ønsker du at finde en lejer til dine kontorlokaler i København? Eller søger du en in­du­stri­e­jen­dom i Glostrup?

Vi er som det eneste erhvervscenter indehaver af både en marketing-, projekt- og boligafdeling samt en investerings- og re­sear­chaf­de­ling, der alle samarbejder på tværs af hinanden. Denne mangesidige bestand af kompetencer bistår hinanden, og sikrer dig de bedst mulige vilkår. Vi har fingeren på pulsen og arbejder målrettet på at engagere os i projekter, som skaber værdi i området.

For 10 år siden påbegyndte vi blandt andet ud­vik­lings­ar­bej­det af området i Brøndby. Sidenhen har vi formidlet salget af Saint-Gobains grund i Brøndby til CASA, og været med i vi­de­re­ud­vik­lin­gen af projektet og området, herunder udført et omfattende analysearbejde, to lokalplaner og en udviklingsplan for kommunen. Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 20 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Poul Erik Bech blev etableret tilbage i 1978, og kan i dag, ved hjælp af en ambitiøs vækststrategi, kalde sig Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed med et landsdækkende mæglernetværk bestående af 19 erhvervscentre, fordelt over hele landet. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech København ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Bremerholm 291069 København K
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 77 31 43
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re