EDC Projekt Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler for pro­jek­t­ud­vik­ling

EDC Projekt Poul Erik Bech i København har mangeårig erfaring med boligprojekter såsom projektsalg i København. Vi beskæftiger os specielt med pro­jek­t­ud­vik­ling, projektsalg og pro­jek­t­ud­lej­ning. Vi tilbyder to services: To­tal­hånd­te­ring og/eller Projektsalg og -udlejning.

To­tal­hånd­te­ring
Bliver din projektejendom, nybyggeri eller grund i København ikke udnyttet optimalt? EDC Projektsalg i København rådgiver om ud­vik­lings­mu­lig­he­der­ne og hjælper dig efterfølgende i hele processen. Vi samler hele pakken for dig, eller vi kan sammensætte fleksible delpunkter. Med vores brede netværk og mangeårige ekspertise indenfor boligprojekter og pro­jek­t­ud­vik­ling i København kan vi repræsentere kunden i alle henseender: Fra analyse af pro­jek­t­mu­lig­he­der, til pro­jek­t­ud­vik­ling, til koordinering mellem arkitekter, kommunen, ingeniører og entreprenører, samt efterfølgende projektsalg, udlejning og ejen­domsad­mi­ni­stra­tion. Vi repræsenterer kunden udadtil og sørger for et klart overblik indadtil.

Projektsalg og pro­jek­t­ud­lej­ning
Som en markedets stærkeste spillere i København indenfor boligprojekter, kan vi med vores mangeårige ekspertise og brede netværk bidrage til en klar værdiforøgelse for vores kunder. Vores målgruppe er developere og bygherrer, som har brug for andet og mere end den traditionelle ejendomsmægler, når et projekt skal udlejes eller sælges. Ved at agere som kundens faste spar­rings­part­ner og kontaktperson, hjælper vi til at give et klart overblik med til­freds­stil­len­de resultater.

Kontakt EDC Projekt i København hvis du vil have en professionel og erfaren ejendomsmægler på dit boligprojekt i København, som kan levere resultater.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boligprojekter i Hovedstaden, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter bruger massevis af timer på at gøre en forskel for andre. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Projekt Poul Erik Bech
Bremerholm 291069 København K
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 77 31 43
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re