EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Vejle

Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Vejle og omegn.

EDC Erhverv har været repræsenteret i Vejle i mere end 25 år, men i 2012 etablerede EDC Erhverv Poul Erik Bech en helt ny afdeling i byen. EDC Erhverv Poul Erik Bech er en landsdækkende er­hvervs­mæg­ler­virk­som­hed med lokalt kendskab og har i dag flere erhvervscentre fordelt rundt i hele landet. Vi er geografisk repræsenteret med hele to afdelinger i Tre­kants­om­rå­det, som dækker Vejle, Fredericia, Middelfart og Kolding.

Vores team i Vejle består af er­hvervs­spe­ci­a­li­ster, der har mange års erfaring og et godt lokalkendskab for markedet i Tre­kants­om­rå­det. Vi arbejder hver dag aktivt og målrettet på at have branchens stærkeste netværk, så vi konstant kender markedet, in­ter­es­sen­ter­ne og vores kunders behov. I det daglige arbejde lægger vi stor vægt på reel ejen­doms­for­mid­ling baseret på høj etik, god service og ikke mindst et godt købmandskab. Vores kunder skal altid stå med fornemmelsen af en god handel efter et salg eller en udlejning via EDC Erhverv.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle ser frem til at samarbejde med jer.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun er­hverv­se­jen­dom­me i Vejle og omegn, som vores mæglere brænder for. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillighed og engagement i hverdagen gør en stor forskel for andre mennesker. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Dæmningen 41A7100 Vejle
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 35 38 09
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:30
Tirsdag
08:30 - 16:30
Onsdag
08:30 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re