EDC Erhverv kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige butikslo­ka­ler til leje og salg. Vi har mange års erfaring og et landsdækkende, lokalt forankret netværk, der er til din fordel, når du skal finde butikslokaler til salg og leje.

Dine øjne og ører i markedet

EDC Erhverv er placeret mere end 20 forskellige steder i hele landet. Det betyder helt konkret, at du altid har en kompetent erhvervsmægler tæt på, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige butikslokale. Alle erhvervscentre arbejder tæt sammen i det daglige, således vi altid har øjne og ører åbne for at imødekomme dine behov.

Få hjælp til at finde ejendom

Få butikslokaler - direkte i indbakken

Få besked, når der kommer et butikslokale til salg eller leje. Tilmeld dig vores Køber-/Lejerkartotek og modtag en mail med nyeste butikslokaler i det område, du søger. Sådan er du altid på forkant med markedet.

Tilmeld dig her

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager en uforpligtende snak om hvordan vi bedst kan opfylde dine forventninger og behov. Skriv, ring eller mød op hos din lokale mægler, så tager vi en snak om din kommende butik.

Kontakt os

Kompetent rådgivning

I EDC Erhverv får du en kompetent sam­ar­bejds­part­ner, der kan rådgive om alle aspekter af butikslokaler. Vi hjælper dig med at finde den rigtige placering, besigtige lokalerne, forhandle kontrakten og meget mere. Med os som sam­ar­bejds­part­ner får du de bedste forudsætninger for en god og hurtig proces, der lever op til dine behov.

Få hjælp til at finde det rigtige butikslokale