Søger du butikslokaler?

Butikslokaler til salg og leje

EDC Erhverv kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige butikslo­ka­ler til leje og salg. Vi har mange års erfaring og et landsdækkende, lokalt forankret netværk, der er til din fordel, når du skal finde butikslokaler til salg og leje.

Stort netværk

EDC Erhverv er placeret mere end 20 forskellige steder i hele landet. Det betyder helt konkret, at du altid har en kompetent erhvervsmægler tæt på, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige butikslokale. Alle erhvervscentre arbejder tæt sammen i det daglige, så du altid er sikker på at få den rette service, der passer specifikt til dine behov.

Kontakt os

Vi er med dig hele vejen

Med EDC Erhverv på sidelinjen får du kompetent rådgivning hele vejen igennem processen. Vi har indgående kendskab til markedet, tendenser og andre aspekter, der gør sig gældende, når du skal købe eller leje en butik. Vi hjælper dig også med at finde den mest optimale placering, finde alternative an­ven­del­ses­for­hold, forhandle kontrakt mv. Med EDC Erhverv som partner får du et hurtigt og trygt køb.

Kontakt os her

Få butikslokaler direkte i indbakken

Tilmeld dig vores køberkartotek og få besked, når der kommer et nyt butikslokale til salg hos os. Modtag nye resultater af din søgning og få et let og omhyggeligt overblik over mar­keds­si­tu­a­tio­nen, og hvilke ejendomme, der matcher dine ønsker. Du modtager en e-mail med nye butikslokaler til salg udelukkende i det område du søger. Tilmeld dig køber-/le­jer­kar­to­te­ket og få en fordel over andre købere.

Tilmeld dig her