Hotel & restaurant til salg og leje

Søger du hotel til salg eller restaurant til leje? Er du på udkig efter en hyggelig café, diskotek, bed & breakfast eller bar? Uanset om du skal finde den optimale placering til din restaurant, hotel eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ejendom. EDC Erhverv kan hjælpe dig lokalt og på tværs af hele landet.

Specialister i detail

Vi rådgiver og servicerer inden for samtlige aspekter omkring hoteller, caféer og restauranter. Er du på udkig efter et hotel eller et re­stau­ra­tions­lo­ka­le til leje eller salg, så kan vi rådgive dig om den rigtige placering, hjælpe med at finde den perfekte ejendom eller det optimale lokale, besigtige, forhandle kontrakten og meget mere.

Med os som sam­ar­bejds­part­ner får du de bedste forudsætninger for en god og hurtig proces, så du kan få opfyldt dine hotel- eller re­stau­ra­tions­drøm­me.

Kontakt os

Find et bredt udvalg af hoteller, restauranter og meget mere

Søger du ledige hoteller og restauranter til salg eller leje? Find et bredt udvalg af hoteller og restauranter fra EDC's er­hvervs­mæg­le­re i hele Danmark. Skriv i søgefeltet øverst på siden, hvor du ønsker køb eller leje af hotel eller restaurant for at se alle ledige ejendomme eller lokaler.

Lokalkendskab i hele landet

Med vores mere end 20 erhvervscentre fordelt over hele landet er vi altid repræsenteret tæt på, hvor du befinder dig. EDC Erhverv er specialister inden for alle handler af hotel, restauration, bed & breakfast og diskotek og trækker på flere årtiers erfaring på markedet.

Vi har gennemgribende spe­ci­a­listvi­den baseret på viden om det aktuelle marked og mange års erfaring. For at sikre dig optimal service og vejledning, garanterer vi, at EDC Erhverv altid er opdateret på den aktuelle mar­keds­si­tu­a­tion og tendenser.

Sådan kan vi hjælpe dig

  • Vi står klar til at hjælpe, når du fx søger hotel, restaurant, bar, café eller diskotek til salg eller leje. Vi kan bl.a. understøtte dig med:

  • Analyse af markedet
  • Unik mar­keds­fø­rings­pak­ke
  • Udfærdigelse og forhandling af lejekontrakt eller købsaftale
  • Mar­keds­le­je­vur­de­ring
  • Hvis det lyder interessant, så tag kontakt til os og hør mere om, hvordan vi kan være den bedste partner til at realisere dine hotel- eller re­stau­ra­tions­drøm­me.

Få ejendomme direkte i indbakken

Få besked, når der kommer nye hotel- og re­stau­ra­tions­e­jen­dom­me til salg eller leje. Tilmeld dig EDC’s Køberkartotek, og modtag nye resultater på din søgning.

Du vil modtage en e-mail med links til nye ejendomme i det område, du søger. Derved kan du være på forkant og handle hurtigt, når der er stor interesse for nye hoteller og restauranter til salg eller leje.

Tilmeld dig her