Hotel & restaurant til salg og leje

Søger du hotel til salg eller restaurant til leje? Er du på udkig efter en hyggelig café, diskotek, bed & breakfast eller bar? Uanset om du skal finde den optimale placering til din restaurant, hotel eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ejendom. EDC Erhverv kan hjælpe dig lokalt og på tværs af hele landet.

Din kompetente spar­rings­part­ner

Vi rådgiver og servicerer inden for samtlige aspekter omkring hoteller, caféer og restauranter. Er du på udkig efter et hotel eller et re­stau­ra­tions­lo­ka­le til leje eller salg, så kan vi rådgive dig om den rigtige placering, hjælpe med at finde den perfekte ejendom eller det optimale lokale, besigtige, forhandle kontrakten og meget mere.

Med os som sam­ar­bejds­part­ner får du de bedste forudsætninger for en god og hurtig proces, så du kan få opfyldt dine hotel- eller re­stau­ra­tions­drøm­me.

Få hjælp til at finde den rigtige ejendom

Find et bredt udvalg af hoteller, restauranter og meget mere

Søger du ledige hoteller og restauranter til salg eller leje? Find et bredt udvalg af hoteller og restauranter i hele Danmark.

Søg ejendomme og lokaler

Lokalkendskab i hele landet

Med vores mere end 20 erhvervscentre fordelt over hele landet er vi altid repræsenteret tæt på, hvor du befinder dig. EDC Erhverv er specialister inden for alle handler af hotel, restauration, bed & breakfast og diskoteker og trækker på flere årtiers erfaring på markedet.

Vi har gennemgribende spe­ci­a­listvi­den baseret på viden om det aktuelle marked og mange års erfaring. For at sikre dig optimal service og vejledning, garanterer vi, at EDC Erhverv altid er opdateret på den aktuelle mar­keds­si­tu­a­tion og tendenser.

Kontakt os

Sådan kan vi hjælpe dig

  • Vi står klar til at hjælpe, når du fx søger hotel, restaurant, bar, café eller diskoteker til salg og leje. Vi kan bl.a. understøtte dig med:

  • Analyse af markedet
  • Unik mar­keds­fø­rings­pak­ke
  • Udfærdigelse og forhandling af lejekontrakt eller købsaftale
  • Mar­keds­le­je­vur­de­ring
  • Hvis det lyder interessant, så tag kontakt til os og hør mere om, hvordan vi kan være den bedste partner til at realisere dine hotel- eller re­stau­ra­tions­drøm­me.

Få hoteller og re­stau­ra­tions­lo­ka­ler - direkte i indbakken

Få besked, når der kommer en hotelejendom og re­stau­ra­tions­lo­ka­ler til salg eller leje. Tilmeld dig vores Køber-/Lejerkartotek og modtag en mail med nyeste ejendomme og lokaler i det område, du søger. Sådan er du altid på forkant med markedet.

Tilmeld Køber-/Lejerkartotek