Er du på udkig efter en klinik, tandklinik eller anden form for kliniklokale? EDC Erhverv er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed. Derfor kan vi hjælpe dig lokalt i hele landet. Så hvis du leder efter ledige klinikker til salg eller leje, er EDC Erhverv din ideelle sam­ar­bejds­part­ner.

Se, hvilke klinikker vi har på hylderne lige nu

Hvis du er på udkig efter en tandklinik eller andre former for klinikker til salg eller leje, så behøver du ikke lede meget længere. Indtast dine søgekriterier i søgemaskinen og find et bredt udvalg af kliniklokaler. Du skal blot vælge kommunen, hvor du ønsker at søge, så finder vi ledige ejendomme frem til dig.

Søg lokale

Landsdækkende netværk med lokal forankring

Vi har erhvervscentre fordelt over hele landet. Det betyder, at du altid kan finde en af vores mæglere, uanset hvor i landet, du befinder dig. Alle vores erhvervscentre arbejder tæt sammen, så vi altid sætter det rigtige hold, når du leder efter en klinik til salg eller leje.

Kontakt os

Få tilsendt klinikker i indbakken

Få direkte besked, når der kommer en klinik eller tandklinik til salg eller leje hos os. Tilmeld dig vores køber-/lejerkartotek og modtag en e-mail med links til nye tand­læge­kli­nik­ker eller andre klinikker i det område, du søger. Sådan er du altid på forkant med markedet.

Tilmeld dig her

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager en uforpligtende snak om hvordan vi bedst kan opfylde dine forventninger og behov. Skriv, ring eller mød op hos din lokale mægler, så tager vi en snak om din kommende klinik.

Kontakt os

Kompetent rådgivning

I EDC Erhverv får du en kompetent sam­ar­bejds­part­ner, der kan rådgive om alle aspekter af tandlægeklinik eller andre former for klinikker. Vi hjælper dig med at finde den rigtige placering, besigtige kli­nik­lo­ka­ler­ne, forhandle kontrakten og meget mere. Med os som sam­ar­bejds­part­ner får du de bedste forudsætninger for en god og hurtig proces, der lever op til dine behov.

Få hjælp til at finde den rigtige ejendom