Un­der­vis­nings­lo­ka­ler, ud­dan­nel­ses­lo­ka­ler og skoler til salg og leje

Leder du efter en skole til salg? Eller søger du uddannelses- eller un­der­vis­nings­lo­ka­ler til leje? Hos EDC Erhverv har vi samlet er­hvervslo­ka­ler med un­der­vis­nings­fa­ci­li­te­ter, så du nemt kan finde un­der­vis­nings­lo­ka­ler til leje og salg. Vi har mange års erfaring og et landsdækkende netværk af lokale mæglere, og det er din fordel, når vi skal finde de helt rigtige ud­dan­nel­ses­lo­ka­ler til dig.

Landsdækkende netværk med lokal forankring

Vi har erhvervscentre fordelt over hele landet. Det betyder, at du altid kan finde en af vores mæglere, uanset hvor i landet, du befinder dig. Alle vores erhvervscentre arbejder tæt sammen, så vi altid sætter det rigtige hold, når du leder efter en klinik til salg eller leje.

Kontakt os

Vær' et skridt foran

Få direkte besked, når der kommer et un­der­vis­nings­lo­ka­le til salg eller leje hos os. Tilmeld dig vores Køber-/Lejerkartotek og modtag nyeste un­der­vis­nings­lo­ka­ler, ud­dan­nel­ses­lo­ka­ler og skoler i det område, du søger. Sådan er du altid på forkant med markedet.

Tilmeld dig her

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager en uforpligtende snak om hvordan vi bedst kan opfylde dine forventninger og behov. Skriv, ring eller mød op hos din lokale mægler, så tager vi en snak om din kommende klinik.

Kontakt os

Kompetent rådgivning

I EDC Erhverv får du en kompetent sam­ar­bejds­part­ner, der kan rådgive om alle aspekter af køb og leje af et un­der­vis­nings­lo­ka­le. Vi hjælper dig med at finde den rigtige placering, besigtige lokalerne, forhandle kontrakten og meget mere. Med os som sam­ar­bejds­part­ner får du de bedste forudsætninger for en god og hurtig proces, der lever op til dine behov.

Få hjælp til at finde den rigtige ejendom