Hos EDC Erhverv kan du let finde er­hverv­se­jen­dom­me med blandet bolig og erhverv. Se udvalgte ejendomme herunder, eller søg blandede ejendomme i hele landet øverst i søgefeltet.

Landsdækkende samarbejde og indgående lokalt kendskab

Du finder et bredt udvalg af blandede bolig- og er­hverv­se­jen­dom­me hos os - fx en bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med erhverv. Vores søgefunktion breder sig over hele landet. Det samme gør resten af EDC Erhverv.

Vi har nemlig over 20 erhvervscentre fordelt i hele landet. Det betyder helt konkret, at vi kan tilbyde dig et landsdækkende samarbejde og et indgående lokalt kendskab til den by, du ønsker at foretage din ejen­doms­in­ve­ste­ring i.

Vores kompetente er­hvervs­mæg­le­re kender markedet, så hvis der er interessante blandede ejendomme med boliger og erhverv til salg i dit in­ve­ste­rings­om­rå­de, så kender vi til det.

Din sam­ar­bejds­part­ner

  • Når du er på udkig efter ejendomme med blandet bolig og erhverv, så kan du trygt sætte din lid til EDC Erhverv. Vi tager dig trygt igennem hele processen. Vi kan bl.a. rådgive dig om:

  • Optimal placering
  • Analyse af markedet
  • Udfærdigelse og forhandling af købsaftale
  • Mar­keds­le­je­vur­de­ring mm.
Find din lokale erhvervsmægler

Få ejendomme direkte i indbakken

Få besked, når der kommer nye boliger med erhverv til salg eller leje hos os. Tilmeld dig EDC’s Køberkartotek, og modtag resultaterne på din søgning. Du vil modtage en e-mail med links til nye ejendomme i det område, du søger.

Derved kan du være på forkant og handle hurtigt, når der er stor interesse for nye ejendomme med blandet bolig og erhverv. Med køber-/le­jer­kar­to­te­ket i baghånden får du endnu en stor fordel, når du skal have fat i ejendomme med bolig og erhverv.

Tilmeld dig her

Hvad kan du forvente?

Når du vælger EDC Erhverv som sam­ar­bejds­part­ner, kan du forvente kompetent rådgivning og service baseret på mange års erfaring.

Vores mæglere er specialister i både bolig og erhverv, og du får et tæt samarbejde mellem den lokale boligbutik og er­hvervs­mæg­le­ren, når du skal investere i blandede ejendomme med bolig og erhverv - vi hjælper med andre ord også gerne med udlejningen af både erhvervs- og boliglejemål. På samme måde kan vi dele vores indsigt i fx be­bo­er­sam­men­sæt­nin­gen i dit in­ve­ste­rings­om­rå­de.

Kontakt os