Er du på udkig efter en lager-, produktions-, værksteds-, industri- eller lo­gi­sti­ke­jen­dom til salg eller leje? Måske skal du udvide, flytte eller leder du efter nye spændende in­ve­ste­rings­mu­lig­he­der? Find ledige in­du­stri­e­jen­dom­me i hele landet.

Vi kan finde de helt rigtige lokaler til dig

Markedet for in­du­stri­e­jen­dom­me er præget af meget få ledige kvadratmeter, hvilket stiller helt særlige krav i jagten på den rigtige ejendom. 

EDC Erhverv hjælper dig hele vejen igennem processen. Om du skal udvide, leder efter en in­ve­ste­rings­mu­lig­hed eller noget helt tredje, så står vi klar til at guide jer fra idé til forhandlinger og kontrakt.

Et typisk forløb hos os

Vi begynder forløbet med i fællesskab at få afdækket dine behov. På baggrund af fremlagte behov, udarbejder vi en rapport, hvor der fastlægges hvilken ejendomstype, antal m², beliggenhed, in­dret­nings­mu­lig­he­der mm., der matcher dine behov. Rapporten skal ses som et vigtigt værktøj, når der skal findes en ny lagerbygning eller andet.

Vi rådgiver dig i beslutningen om at købe eller leje og rådgiver om evt. nødvendige kompromiser, der skal tilpasses efter budgetrammen og udbuddet. Vi udarbejder også en vur­de­rings­rap­port om markedet, der indeholder byggetekniske og juridiske forhold samt hjælper med besigtigelser.

Vær' et skridt foran

Følg med, når der kommer nye lager- og lo­gi­stik­ke­e­jen­dom­me, som kunne være interessante for dig. Vi opdaterer dagligt databasen, så du hele tiden kan se aktiviteten på ejendomme, der matcher dine behov. Du får en e-mail, når der sker noget nyt med en ejendom, som du allerede følger, eller når nye ejendomme passer til dine ønsker.

Tilmeld dig her

Vi hjælper med forhandlinger og kontrakt

Vi kan afhjælpe i for­hand­lings­pro­ces­sen eller bistå udfærdigelse af lejekontrakter, så du får den bedst mulige pris. EDC Erhverv tilbyder desuden at assistere og rådgive om fx lejeniveau eller driftsom­kost­nin­ger, når kontrakten engang skal genforhandles. Hvis du har andre spørgsmål om, hvordan vi kan bistå dig, så kontakt os endelig.

Find erhvervsmægler

Vi følger dig i hele processen

Det danske marked for lager- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me er komplekst grundet det lave udbud af ejendomme og lokaler. Vi står til rådighed under hele forløbet og vil undervejs præsentere dig for ejendomme og placeringer, der matcher dine behov. Ændrer dine behov sig undervejs, er vi også om­stil­lings­pa­ra­te og forsøger at finde nye løsninger. Findes der ingen ledige kvadratmeter, hjælper vi også gerne med at se muligheder i den rigtige erhvervsgrund.

Leder du efter ledige ejendomme til lager, produktion, værksted, transport eller logistik?

Når du leder efter ledige lokaler eller en ejendom til industriformål, er EDC Erhverv din in­du­stri­spe­ci­a­list. Vi kan hjælpe dig igennem hele processen, uanset om du søger lagerejendom til salg, lo­gi­sti­ke­jen­dom til salg, pro­duk­tions­lo­ka­ler til leje, værksted til leje eller en ejendom til trans­port­for­mål.

Med mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet er vi bredt repræsenteret i markedet. Det betyder, at vi også har en specialist, der kender dit område, uanset hvor i landet du befinder dig.

Har du ikke fundet den rigtige in­du­stri­e­jen­dom?

Har du ikke fundet en ejendom til salg eller leje, som har vakt din interesse? Så tag kontakt til en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Gennem vores netværk af potentielle sælgere og udlejere ved vi, hvad der rører sig på markedet, og kan præsentere dig for nye in­du­stri­e­jen­dom­me, så snart de kommer på til salg eller leje.

Kontakt os