Andelsboligforening fra EDC

Randersgade 41 KL TH

2100 København Ø

995.000 kr.

Brugerejendom - 49 m²

Sæt eget præg er­hvervslo­ka­ler med attraktiv placering på Østerbro

• Renove­rings­mo­dent lokale på Østerbro
• 49 m² med muligheder beliggende overfor Bopa Plads
• Sund og velfungerende andelsforening
• Flot butiksfront ud til travl gade
• Prima placering i travlt område

Sæt eget præg er­hvervslo­ka­ler med attraktiv placering på Østerbro
Ejendommen har en flot og pudset facade med et stort ud­stil­lings­vin­due, som giver jeres kunder/medarbejdere og besøgende et godt første­hånd­s­ind­tryk.

De 49 m² med en sublim placering på Østerbro står som et blankt lærred, hvilket giver jer mulighed for at designe og indrette lokalerne, så de fuldt ud matcher jeres vision. Samme mulighed har en række af naboerne med succes grebet, og foruden flere attraktive erhverv nærved er der et naturligt flow af mennesker forbi lokalerne, der ligger ud til Bopa Plads.

Der er tale om en an­dels­bo­lig­for­e­ning med primært boligandele (ca. 50) fordelt på 6 opgange samt et antal erhvervsandele i gadeplan. Der er nedsat en bestyrelse, som består af andelshavere, og der afholdes ordinær ge­ne­ral­for­sam­ling 1 gang om året, hvor også er­hvervsan­dels­ha­ve­re har mulighed for at deltage og har stemmeret. Foreningen en sund økonomi. En fordel for jer er også kravet om, at der ikke må åbnes erhverv, som strider mod naboerne. Det vil sige af samme type som de eksisterende i foreningen.

Grundplanen er mulighedsrig med et for lokale, der byder jeres kunder velkommen, når de træder ind gennem døren. Det markante dørparti med et stort vindue giver både lys og potentiale for at præsentere jeres brand til de mange for­bi­pas­se­ren­de. Ydermere er der i tilknytning hertil endnu et lokale, som er lidt mindre, og endelig et baglokale med håndvask. Som billederne afslører, er det et renove­rings­pro­jekt, som I overtager. I er tæt på alt også en god indtjening. Velkommen til.

Populært område
Beliggenheden ud til Bopa Plads er i toppen af skalaen for er­hvervs­dri­ven­de på Østerbro. Her er et kæmpe boligområde nærved, mens atmosfæren bærer præg af Østerbros rige kulturliv og diversitet,
hvorfor et stort antal mennesker forbipasserer jeres facade og brand dagligt, hvilket giver jer maksimal eksponering. Gadens klassiske udtryk forenet med Østerbros unikke charme slår tonen an, og det er ikke svært at forstå, at området bugner af succesfulde iværk­sæt­te­re­ven­tyr.

Samtidig er det let at finde til adressen fra andre bydele, da lokalerne er placeret mellem Trianglen og Nordhavn Station samt bare 650 meter fra nærmeste metro og busserne på Østerbrogade.

Der er dag­lig­va­re­bu­tik­ker og en bred palet af smags­op­le­vel­ser i form af caféer samt spisesteder i nærområdet, og nærmeste nabo er Isoteket, mens genboen er Café Pixie, hvilket understreger adressens fulde potentiale.

Afstand til

  • Gustav Adolfs Gade (Østerbrogade)334 m
  • Poul Henningsens Plads St. (Metro)682 m
  • Nordhavn St. (togbus)737 m
  • Nordhavn St.811 m
  • 192,5 km

Nøgletal

Adresse
Randersgade 41 KL TH
Sagsnr.
114057434
Ejendomstype
An­dels­bo­lig­for­e­ning
Handelstype
Brugerejendom
Pris
995.000 kr.
Etageareal
49 m²

Arealer

Erhvervsareal
49 m²
Kontor areal
49 m²
Etageareal
49 m²

Økonomi

Pris
995.000 kr.
Pris/m²
20.306 kr.
Bidrag til forening
36.479 kr.
Vurderingsår
2018

Ejendommen

Antal etager
1
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C