Blandet ejendom fra EDC

Grønnevej 48

2830 Virum

40.000.000 kr.

Investering - 1.119 m²

Velbygget rød­sten­se­jen­dom med mulighed for tilbygning

• Pæn rød­sten­se­jen­dom synlig fra Virum Torv
• Godt mix af boliger og erhverv
• 8 boliger og 4 kendte detailbutikker samt flot tandlægeklinik
• Moderate lejeniveauer
• Til­byg­nings­mu­lig­he­der

Ejendommen, som er opført i 1936, er meget velbeliggende i umiddelbar nærhed af S-togsstation samt Virum Torv med mange ind­købs­mu­lig­he­der, herunder flere supermarkeder. Ejendommen er beliggende i Virum på kanten til Holte.

Foran ejendommen er etableret 14 p-pladser, hvilket er et aktiv for såvel ejendommens butikker som erhvervs- og boliglejerne.

Ejendommen omfatter 8 velindrettede lejligheder, som er beliggende på 1. og 2. sal. Lokalerne i gadeniveau er udlejet til en cho­ko­la­de­for­ret­ning med produktion, ergoterapeut, frisør samt tandlæge- og fodklinik. 3 af lejerne har desuden lejet en del af kælderen. Den veludstyrede tandlæge- og fodklinik er placeret i en lav, ”selvstændig” bygning, der er indrettet med alt til tandlægefaget hørende udstyr. I høj, tør kælder med indvendig nedgang fra klinikken er indrettet per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter som køkken, personalerum, kontor og lager. Alt fremtræder i god stand.

Ejendommen er forsynet med 2 trappeopgange, hvorfra der er adgang til samtlige boliger samt erhvervene i stueetagen. Trap­pe­op­gan­ge­ne går fra gadeniveau til loftet og fremtræder med li­nole­ums­be­klæd­te trin, lyse vægge og lofter. Et vinduesbånd i hele trappens længde giver fine lysforhold.

Boligerne, som er hhv. 2, 3 og 4-værelses lejligheder, fremtræder i rigtig god stand med pæne køkkener, og badeværelser med brusebad eller badekar.
Herudover har 3 lejligheder adgang til egen altan.

I kælderen er udover den udlejede del indrettet pulterrum til beboerne samt nogle fælles rum til cykler og barnevogne. Herudover er ejendommens varmecentral beliggende i kælderen.

Loftet er frit for alle former for opbevaring. Tagstenene er understrøget med cement. Eta­ge­ad­skil­lel­sen ned til øverste boligetage er isoleret.

Arealet bag ejendommen er til dels udlagt til velpasset haveanlæg med legeplads til brug for ejendommens beboere samt et større ralbelagt område til parkering. Herudover er på gårdspladsen placeret 3 garager, som er udlejet.

Der foreligger et tagprojekt, idet sælger har fået afslag på ansøgning om tilladelse til at lægge en etage mere på ejendommen, således at ejendommen får samme højde og antal etager som gen­bo­e­jen­dom­men.

Sælger har endvidere fået foreløbig afslag på at opføre en bygning til et lægehus i 2 plan på ca. 250 m² i hvert plan. Umiddelbart er der en byggemulighed på grunden, spørgsmålet er blot, hvordan den skal udnyttes. Flere boliger kunne også være en mulighed. Men uanset hvilken form for projekt, man måtte ønske at gå i gang med, skal Lyngby Tårbæk Kommune give tilladelse.

Faciliteter

Interiør

  • Cykelkælder
  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Personelevator
  • Vareelevator
  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vaskeri

Nøgletal

Adresse
Grønnevej 48
Sagsnr.
18100544
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
40.000.000 kr.
Afkast
3,45 %
Etageareal
1.119 m²
Kælder
475 m²

Arealer

Grundareal
1.945 m²
Bebygget
526 m²
Boligareal
648 m²
Erhvervsareal
526 m²
Etageareal
1.119 m²
Kælder
475 m²

Økonomi

Pris
40.000.000 kr.
Pris/m²
35.746 kr.
Lejefaktor
20.87
Lejeindtægt
1.916.712 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.712 kr.
Årlige driftsudgifter
554.921 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
496 kr.
Afkast
3,45 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Svamp/Insekt
Antal etager
3
Byggeår / Ombygget
1936
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E