Blandet ejendom fra EDC

Slotshaven 3A-G og Lundestrædet 55

4300 Holbæk

199.500.000 kr.

Investering - 7.703 m²

Veldrevet ejen­doms­por­te­føl­je

• To ejendomme med henholdsvis 60 og 78 ungdomsboliger
• Nyopført erhvervsskole - meget moderne og praktisk byggeri
• Ung­doms­bo­li­ger­ne er imellem 23-39 m²
• Ejendommene er fuldt udlejet
• P-pladser ved skolen samt beliggende nær offentlig transport

Slotshaven 3A-G og Lundestrædet 55 sælges samlet, og er bestående af to matrikler, som er beliggende tæt på hinanden.

På den ene matrikel findes en nyopført ejendom bestående af 78 ungdomsboliger samt ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­nen ZBC Erhvervsskolen.

På den anden matrikel er der opført en ejendom med 60 ungdomsboliger. Derudover findes en række udhuse på begge matrikler.

Erhvervsskolen er meget velindrettet og fremstår moderne indrettet med lyse lokaler fordelt på to etager omkring et åbent torv i midten. Det betyder at alle lokaler fremstår lyse og indbydende, som giver bygningen fleksibilitet. Der er tillige en god tør kælder. I dag er skolen udlejet til ZBC Erhvervsskolen, som indgår i den selvejende institution Zealand Business College.
Skolen er bygget til lejer, men indretningen gør den velegnet til andre formål, såfremt lejer i fremtiden skulle få andre planer.

Alle ung­doms­bo­li­ger­ne er vedligeholdt og med eget køkken og bad. Udearealerne fremstår desuden velpasset og indbydende.

Der er generelt betydelig efterspørgsel efter ungdomsboliger, og stigende i takt med den politiske beslutning om udflytningen af ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner fra de største byer.

Den meget centrale beliggenhed, og korte afstand til station og byens centrum, gør ung­doms­bo­li­ger­ne meget attraktive.