Blandet ejendom fra EDC

Nygade 15

4900 Nakskov

2.245.000 kr.

Investering - 528 m²

Velbeliggende in­ve­ste­rings­ejen­dom med 2 boliglejemål og 2 er­hvervs­le­je­mål

• 2 gode boliglejemål

• Flot er­hvervs­le­je­mål med Louis Nielsen som lejer i stueplan

• Kontorlejemål på 1. sal – kan potentielt omdannes til bolig

• Ejendommen er beliggende tæt på Nakskovs gågademiljø

• Ejer kan potentielt selv bebo ejendommen og drive virksomhed derfra

Nygade 15 er oprindeligt opført i 1913 og siden løbende om- og tilbygget gennem årene. Ejendommen har fra start og til først i 60’erne, indeholdt en af byens førende og største skrædderier samt her­re­tøjs­for­ret­ning ved navn ”Engelsk Beklædnings Magasin”.

Nuværende ejer har foretaget en fuldkommen renovering og efterisolering, samt nye installationer, som kloakker, vand og varme, elinstallation, termoruder og ventilation. Ejendommen fremstår i dag fuldkommen renoveret med energimærke ”B”.

I 2018 blev butiksfacaden udskiftet og erstattet med nye spe­ci­al­frem­stil­le­de trævinduer, så de ligner de oprindelige start 1900-tallet, og er forsynet med lavenergi termoglas. Da bygningen er be­va­rings­vær­dig var det et myndighedskrav.

I maj 2023 blev stueetagen igen total renoveret indvendigt, med nye lofter, vægge, belysning, gulve, installationer og nyt inventar. Ejendommen fremstår i præsentabel stand med pudsede facader behandlet med lysegrå ”Silikat maling”, sorte tegltag med pæne kviste i zink samt termovinduer i pæn stand.

Ejendommen består af 2 boliglejemål samt 2 er­hvervs­le­je­mål. Er­hvervs­le­je­må­let i stueetagen indeholder en moderne Louis Nielsen bril­le­for­ret­ning på 168m², som fremstår helt ny indrettet fra maj 2023.

Er­hvervslo­ka­ler­ne på 1. sal (112 m²) er indrettet som kontorlokaler som ejer selv har benyttet og fremstår i meget fin stand. Ejer forestår selv udlejningen af de 112 m² kontorlokaler. Kon­tor­lo­ka­ler­ne kan overtages fuldt møblerede. Lokalerne indeholder 3 pæne kontorer, mødelokale til 10 personer, Whiteboard tavler, flipover m.m., kopirum, per­so­na­le­køk­ken, toilet samt lille altan. Arealet vil potentielt kunne omdannes til beboelse.
Boliglejemålet på 1. sal er på 48 m² og fremstår i rigtig pæn stand med følgende indretning: entre, lille pænt badeværelse med brus og hånd­klæ­de­tør­rer, stue, pænt køkken med emhætte, køle/fryseskab og vaskemaskine samt soveværelse.

Boliglejemålet på 2. sal er på 176 m² og fremstår i flot stand med oli­e­lud­be­hand­let fyr­re­træs­plan­ke­gul­ve og følgende indretning: 2 entreer, 3 værelser, 2 badeværelser med brusekabiner og hånd­klæ­de­tør­rer, hvoraf det ene badeværelse er med 2 håndvaske, ny lavenergi vaskemaskine og tørretumbler med varmepumpe, 2 store stuer en suite, stort pænt køkken/alrum samt opgang til svalegang med fritlagte bjælker og stort glasparti fra altanen som giver et fantastisk lysindfald ned i køkkenet. Fra svalegangen er der udgang til stor sydvendt altan (14 m²) med udsigt ud over byens tage. Fra svalegangen er der ligeledes adgang til et stort loft værelse på ca. 20 m² (3. sal) ligeledes med en fantastisk udsigt over hele byen via 3 store Velux vinduer. På 2. sal mod vest findes det store badeværelse samt et soveværelse med indbyggede skabe.

Bag ejendommen er der en lille hyggelig gård med adgang til et par mindre bagbygninger, lagerrum og cykelskur.

Der findes 2 stk. var­me­gen­vin­dings­an­læg med varmepumper som ventilerer henholdsvis 1. og 2. sal, med udsugning og indblæsning af forvarmet fris­kluf­tind­blæs­ning. Dvs. et rigtig godt indeklima.

Alt forbrug af el, vand og varme fordeles via varmeregnskab og forbrugsmålere, opvarmning sker via fjernvarme.

Ombygning af erhverv til bolig kræver godkendelse efter gældende regler – EDC Erhverv har ikke forespurgt på dette.

Nakskov, der er Lollands største by, ligger smuk for enden af Nakskov Fjord. Byen har mange hyggelige stræder og gader – heriblandt en af Danmarks ældste gågader.

Ejendommen er beliggende tæt på Nakskovs gågademiljø. I bymidten af Nakskov finder man et godt og bredt udvalg af butikker, restauranter, pen­ge­in­sti­tut­ter, frisører, øvrigt blandet liberalt erhverv og gode ind­købs­mu­lig­he­der via de kendte større dag­lig­va­re­bu­tik­ker.

Af butikker/erhverv kan bl.a. nævnes H&M, Expert, Storgaard Cykler, Bog & Ide, Profil Optik, Jyske Bank, Kræmmerhuset, Byens Dyreklinik, Normal, Nakskov Frisøren m.fl. Fra ejendommen er der desuden kort afstand til gode ind­købs­mu­lig­he­der og Nakskov station som ligger blot fem minutters gang fra lejemålet.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale

Exteriør

  • Altan

Teknik

  • Vaskeri
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Østergade, Apoteket (Nygade)17 m
  • Nakskov St.1,5 km

Nøgletal

Adresse
Nygade 15
Sagsnr.
473019222
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
2.245.000 kr.
Afkast
10,26 %
Etageareal
528 m²

Arealer

Grundareal
314 m²
Bebygget
168 m²
Boligareal
224 m²
Erhvervsareal
280 m²
Etageareal
528 m²

Økonomi

Pris
2.245.000 kr.
Pris/m²
4.252 kr.
Lejefaktor
7.06
Lejeindtægt
317.872 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
602 kr.
Årlige driftsudgifter
92.369 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
175 kr.
Afkast
10,26 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Udvidet rørskade, Svamp/Insekt
Antal etager
3
Byggeår / Ombygget
1913
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
B

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

473@edc.dk55 78 66 00