Blandet ejendom fra EDC

Østre Boulevard 9

4900 Nakskov

1.300.000 kr.

Investering - 697 m²

Fuldt udlejet blandet ejendom i Nakskov centrum

• Veldrevet vaskeri med fornuftigt overskud

• Alt er udlejet

• 3 gode og store klubværelser

• 3 gode lejligheder

• God blanding/ind­tægts­for­de­ling mellem bolig og erhverv

Ejendommen som er meget centralt beliggende i Nakskov centrum er oprindeligt fra 1902, men er bl.a. ombygget i 1972.
Ho­ved­byg­nin­gens ydervægge er i mursten, og på forsiden mod Østre Boulevard pudset op i gul farve, og bagsiden mod gården i hvid farve. Baghuset og værksted/garage er med de oprindelige gule mursten, og på alle bygninger er tagbelægningen eternittag.
Hovedbygningen samt baghuset opvarmes med fjernvarme, og der er ingen varmekilde i værkstedet/garagen. Vinduerne i bygningerne er ældre termo.
Hovedbygningen er i stueplan indrettet med klassisk vaskeri med lyse gulvklinker, og hvide loftsplader. Der er 10 vaskemaskiner og 4 tørretumblere som styres via be­tje­nings­sy­stem til maskinerne. Foruden selve vaskeriet, er der et ekstra rum, som tidligere har været brugt til solcenter. Foruden vaskeriet er der også et større teknikum/vi­ce­vært­s­værk­sted. Vaskeriet opvarmes jf. BBR med overskudsvarme.
Ejendommens 1. sal består af 2 lejligheder på hhv. 54 m² & 90 m², hvor nuværende ejer bebor den på 90 m². Ved salg af ejendommen vil ejer blive boende i lejligheden som lejer.
Ejendommens 2. sal består af 3 større klubværelser, med fælles køkken samt toilet & bad.
I baghuset er indrettet til en lejlighed på ca. 54 m², som nuværende ejer er ved at få godkendt til beboelse. Den resterende del af baghuset er rindrettet som overdækket carport med plads til 2 mindre biler.
Værk­steds­byg­nin­gen består af 2 rum, det ene med 2 ældre skydeporte, er udlejet som værksted. Der er 1 tobenet lift i værkstedet. Det andet rum er et regulært værksted. Begge rum er med støbte gulve og uisoleret/uopvarmet.
For nuværende betaler ejendommen for alt forbrug, men man kunne med stor fordel opsætte forbrugsmålere, og ved lejerskifte få lejerbetalt forbrug. Dette vil forbedre ejendommens driftsregnskab markant.

Nakskov, der er Lollands største by, ligger smuk for enden af Nakskov Fjord. Byen har mange hyggelige stræder og gader – heriblandt en af Danmarks ældste gågader.
Ejendommen er beliggende tæt på Nakskovs gågademiljø. I bymidten af Nakskov finder man et godt og bedt udvalg af butikker, restauranter, pen­ge­in­sti­tut­ter, frisører, øvrigt blandet liberalt erhverv og gode ind­købs­mu­lig­he­der via de kendte større dag­lig­va­re­bu­tik­ker. Af butikker/erhverv kan bl.a. nævnes H&M, Louis Nielsen, Expert, Storgaard Cykler, Bog & Ide, Profil Optik, Jyske Bank, Kræmmerhuset, Byens Dyreklinik, Normal, Nakskov Frisøren m.fl.
Fra ejendommen er der desuden kort afstand til gode ind­købs­mu­lig­he­der og Nakskov station som ligger blot fem minutters gang fra lejemålet.