Blandet ejendom fra EDC

Søndergade 18

4900 Nakskov

2.500.000 kr.

Investering - 595 m²

In­ve­ste­rings­ejen­dom m. ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le i Nakskov

• Klassisk byejendom med både bolig & erhverv

• Godt butikslokale i forskudt plan.

• Stor lejlighed i 2 plan med nyt køkken

• Ny ejer har mulighed for selv at benytte ejendommen

• Mulighed for tilskud via by­for­ny­el­ses­pul­je

Ejendommen er fra 1907, og er en klassisk byejendom med en meget flot og detalje orienteret facade. Ejendommen indeholder 1 erhvervslokale på 345 m² samt en lejlighed til beboelse på 250 m². Er­hvervslo­ka­let er beliggende i stueplan med et forskudt plan da der efter indgangen er 2 trin op til selve lokalet.

Er­hvervslo­ka­let er et forholdsvis dybt lokale, med en del skæve vinkler/kroge på grund af diverse vægge i lokalet, hvilket giver en unik mulighed for inddeling. Bagerst i lokalet er der et personale område med tilhørende toilet. Som en del af er­hvervslo­ka­let er der 109 m² på 1. sal som er indrettet med 3 kontorområder.

Lejligheden er beliggende i 2 plan på hhv. 1 & 2. sal. Lejligheden er på 1. salen er indrettet med en stor stue i hele ejendommens bredde ud mod Søndergade. Et nyistandsat værelse samt køkken med flotte sildebens parketgulve. Køkkenet er med hvide skabe, sort bordplade og sort udsugning/ ovn mm. samt et lille toilet i flot stand.

2. salen i lejligheden indeholder et stort badeværelse, flere gode værelser i varierende størrelse. Et ældre tekøkken samt et rum der er velegnet som et bryggers med varmtvands­be­hol­der og mulighed for vaskesøjle/tørretumbler. Fra 2. salen er der udgang til en overdækket terrasse.

Lejernes forbrug aftages efter egne målere, heraf vand og varme via for­brugs­regn­skab og EL direkte til leverandør.

Opdragsgiver oplyser at ny ejer kan søge by­for­ny­el­ses­fon­den om et tilskud øremærket til istandsættelse af facader og bindingsværk. Ny ejer skal forventeligt selv betale ca. ½ delen af det beløb som fonden kommer med.

Se mere på:
https://www.lolland.dk/fritid/tilskud-og-puljer/naks­ko­v­by­mid­te­fond

Ejendommen er beliggende i det absolutte centrum i Nakskov på en af de mest befærdede gågader med under 1 minuts gang til Axeltorv, og tæt på både Søndergade/Nygade, som også er gode handelsgader.

I bymidten af Nakskov finder man et godt og bedt udvalg af butikker, restauranter, pen­ge­in­sti­tut­ter, frisører, øvrigt blandet liberalt erhverv og gode ind­købs­mu­lig­he­der via de kendte større daglig-varebutikker. Af butikker/erhverv kan bl.a. nævnes H&M, Louis Nielsen, Expert, Storgaard Cykler, Bog & Ide, Profil Optik, Jyske Bank, Kræmmerhuset, Byens Dyreklinik, Normal, Nakskov Frisøren m.fl.

Der er fine off. trans­port­mu­lig­he­der i nærheden af ejendommen, og særdeles gode par­ke­rings­mu­lig­he­der på en af de 8 offentlige par­ke­rings­plad­ser, som er inden for en radius af 500 m.

Havneområdet og stationen kan nås på ca. 5 min, på gåben, og butikker, cafeer, skoler og andet nødvendigt - er alt sammen indenfor få km. fra ejendommen. Nærmeste motorvej er ved Maribo som man kan køre til på ca. 20 min.