Blandet ejendom fra EDC

Fynsvej 14

5500 Middelfart

3.195.000 kr.

Investering - 168 m²

På en af de mest centrale pladser i Middelfart ligger denne ejendom placeret.

På en af de mest centrale pladser i Middelfart, ved den største indfaldsvej fra Lil­le­bælts­bro­en til byen, ligger denne ejendom placeret. Lige ved en stor rundkørsel, synlig for enhver, der skal ind eller ud fra Middelfart.
Markant i den store rundkørsel. Her er der topkarakter for synlighed.

Ejendommen fremtræder i god og pæn stand.
Sælger har gennemført facademaling, isat nye vinduer. Ejendommen fremstår i en bedre ved­li­ge­hol­del­ses­stand end normalt. Her bliver der ikke sparet, her bliver tænkt og handlet efter det bedste for lejerne, for brugerne.

Området omkring huset fremstår med forskellig udstilling fra relaterende erhverv, så der hele området ved ejendommen fremstår som aktivt og pænt. Par­ke­rings­plad­sen gør det nemt for kunderne at komme til og fra ejendommen. Det er ejendommens fornemste opgave at udstråle styrke, ordentlighed og stabilitet,. Med de valgte materialer og den ved­li­ge­hol­del­se, der er omkring ejendommen, er det lykkedes.

Indretning af ejendommens stueetage, er primært med kontorer og samtalerum. Her er der ro og tid. I ejendommens vestgavl, er der indbygget en port, således at rustvognene kan komme indenfor. Her er i øvrigt lidt specielle bygnings indretninger, som giver optimale forhold for be­de­mands­for­ret­nin­gen.
Kælderen fremstår i en usædvanlig god kvalitet, hvor der er indrettet mødelokaler og velfærdsområde. Det er muligt at have vaskeri og tørre muligheder.