Blandet ejendom fra EDC

Østergade 2

6200 Aabenraa

4.200.000 kr.

Investering - 1.213 m²

In­ve­ste­rings­ejen­dom med 3 erhvervs-, 3 bolig- og 1 grundlejemål

Lige midt i et område i Felsted, der er udlagt til bolig og erhvervsformål, ligger denne udmærkede in­ve­ste­rings­ejen­dom indrettet med 3 erhvervs- og
3 boliglejemål. Det har tidligere været 2 selvstændigt ud­ma­tri­ku­le­re­de ejendomme, men er blevet sammenbygget og sammenlagt på 1 matr. nr.

Østergade 2
Her er det største er­hvervs­le­je­mål på 737 m² udlejet til Spar Danmark A/S og indeholder et pænt og moderne Spar supermarked, der har været lejer siden 2007.
På 1. sal th. er der 101 m² der er indrettet med et område med stort kontor, flot stort kontorlandskab med nyere hjørnekøkken, badeværelse, gæstetoilet og mellemgang. Lejemålet er ledigt.
På 1. sal tv. er der en bolig (tidl. anvendt af sælger) på 170 m² indeholdende entré med udgang til tagterrasse, stort spisekøkken med ældre inventar, 2 stuer,
3 soveværelser, badeværelse og disp. rum. Boligen er ledig.

Østergade 4
Stueplan, del heraf, udlejet til tøjbutik.
1. salen er med indgang fra fælles trappeopgang i nr. 2, indrettet med en bolig på 158 m² indeholdende entré, spisekøkken med hvidt inventar, spisestue med nedsænket loft, opholdsstue med faste tæpper, 2 soveværelser med skabe, og badeværelse med badekar. Lejligheden er udlejet til et familiemedlem.
2. sal er tillige med adgang fra fælles trappeopgang i nr. 2, indrettet med en nyrenoveret bolig på 85 m², der er indrettet med mellemgang, 3 værelser, pænt køkken, opholdsstue og pænt badeværelse med brusehjørne med dobbelt glasdør. Lejligheden er ledig.

Gråstenvej 17, Felsted
Ubebygget grund på 1030 m² anvendt af supermarkedet til anbringelse af udvendige kompressorer. Grunden er udlagt med græs med et meget stort og gammelt træ midt på grunden. Grunden er pæn og vel vedligeholdt.

Energimærke C-D