Blandet ejendom fra EDC

Søndergade 14 & 16

6650 Brørup

4.450.000 kr.

Brugerejendom - 1.095 m²

Flot og centralt beliggende kontor- og be­bo­el­ses­e­jen­dom

Stor og spændende tidligere bankdomicil centralt beliggende i Brørup midtby. Meget velholdte facader i røde mursten, delvis rødt tegltag og faldt tagpaptag på tilbygning. Nyere vinder over alt, samt større facade vinduer/indgangsparti mod byens velholdte torv. Ejendommen har en flot anlagt have/adgangsareal, primært mod bagsiden af bygningerne. Her er der ligeledes garage og flere par­ke­rings­plad­ser, samt flot "bagindgang" med stort glas overdækket areal på ca. 67 m². Her er der bl.a. adgang via flot trappe til både stueetagen, 1. og 2. sal samt hele ejendommens ca. 321 m² kælder.
Ejendommen har senest været benyttet som bankfilial og hele indretningen med "lydlofter", flisetæpper, ventilation o.lign. bærer naturligvis præg af dette. Derfor står hele stueetagen og 1. sal indrettet som banklokaler med div. møderum, toiletter, bokse m.v. Kælderetage er indrettet med flere store disponible rum, teknikrum med fjern­var­me­in­stal­la­tion, ventilation og boksrum, toiletter m.v.
Der er 2 trappeadgange til ejendommens 2. sal som bærer præg af ikke, at have været anvendt i en årrække til dets primære formål som be­bo­el­ses­lej­lig­he­der. J.fr. BBR er der godkendt beboelse på ca. 295 m². Bl.a. på grund af god lofthøjde, nuværende installationer og adgangsforhold vil det være naturlig med en større renovering af 2. sal med henblik på 2 eller flere lejligheder. Her er bl.a. også mulighed for større eller mindre altaner til disse.

En ejendom som giver rigtig mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og som generelt er i en rigtig god stand.