Blandet ejendom fra EDC

Storegade 32

6700 Esbjerg

Investering - 291 m²
Solgt

Attraktiv og mindre in­ve­ste­rings­ejen­dom sælges

• Mindre og attraktiv in­ve­ste­rings­ejen­dom
• 1 boliglejemål og 1 butikslejemål med solide lejere
• God start­for­rent­ning
• Pæn ved­li­ge­hol­del­ses­mæs­sig stand
• Central beliggenhed

Ejendommen på Storegade 32 i Esbjerg er en historisk bygning med rødder tilbage til 1924. Igennem årene har den gennemgået flere om- og tilbygninger, hvilket har tilført karakter og funktionalitet til strukturen. I dag byder denne ejendom på en kombination af bolig- og er­hvervs­le­je­mål.

Boliglejemålet spænder over 124 m², og det strækker sig over to etager. En del af boligen, nemlig 60 m², er beliggende på første salen, hvilket tilføjer en ekstra dimension til boligarealet. Denne indretning kan give beboerne mere privatliv eller mulighed for en alternativ anvendelse af rummet.

På stueetagen finder vi et butikslejemål, der strækker sig over imponerende 167 m². Dette område er velegnet til erhvervsmæssig brug og kan præsentere en fremragende mulighed for erhvervslejere, der ønsker at placere deres forretning i en central beliggenhed som Storegade.

Derudover er der en 93 m² stor kælder, som i øjeblikket anvendes til lagerformål. Dette er en praktisk ressource for butikslejeren, der kan drage fordel af ekstra op­be­va­rings­plads til varer og materialer.

Det er værd at bemærke, at begge lejemål i øjeblikket er besat af solide lejere, der har haft en længerevarende tilknytning til ejendommen. Dette indikerer en vis stabilitet i le­je­ind­tæg­ter­ne og en loyal lejerbase.

Ejendommen bliver beskrevet som værende i en pæn ved­li­ge­hol­del­ses­mæs­sig stand. Dette er en positiv faktor for ejendommens nuværende og potentielle lejere, idet det betyder, at der ikke er behov for større renove­rings­ar­bej­de på kort sigt.

Endelig er der også par­ke­rings­plad­ser bag bygningen, hvilket er en værdifuld facilitet, især for erhvervslejere og besøgende. Hele ejendommen sidder på en imponerende grund på 907 m², hvilket åbner op for muligheder for fremtidig udvikling, udvidelse eller andre in­ve­ste­rings­po­ten­ti­a­ler.

Samlet set repræsenterer Storegade 32 en attraktiv ejen­doms­in­ve­ste­ring med en blanding af bolig- og er­hvervs­le­je­mål, stabile lejere og potentiale for fremtidig værdiforøgelse.

Storegade 32 i Esbjerg nyder en central beliggenhed ved en af indfaldsvejene til byen, hvilket giver nem adgang til motorvejen og andre vigtige trans­port­for­bin­del­ser. Den nærliggende Esbjerg Banegård tilbyder praktisk offentlig transport, og det helt nye friplejehjem i Storegade fungerer som nærmeste nabo, hvilket skaber en attraktiv og samfundsmæssig dimension til området. Ejendommen har desuden en imponerende synlighed ud til den travle og livlige Storegade, hvilket er en betydningsfuld fordel for både erhvervslejere og besøgende. Denne beliggenhed er ideel for dem, der søger bekvem adgang til transport og ønsker at drage fordel af en central placering i Esbjerg.

Afstand til

  • Storegade v Ringen (Esbjerg)20 m
  • Esbjerg St.905 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en3,4 km

Nøgletal

Adresse
Storegade 32
Sagsnr.
670114037
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Afkast
6,80 %
Etageareal
291 m²
Kælder
93 m²

Arealer

Grundareal
907 m²
Bebygget
231 m²
Erhvervsareal
167 m²
Etageareal
291 m²
Kælder
93 m²

Økonomi

Lejefaktor
10.87
Lejeindtægt
201.009 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
690 kr.
Årlige driftsudgifter
31.510 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
108 kr.
Afkast
6,80 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1924 / 1993
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E