Blandet ejendom fra EDC

Vestergade 28

6800 Varde

1.398.000 kr.

Projektejendom - 505 m²

Centralt beliggende ejendom på 505 m² med kombineret bolig og erhverv – en spændende projektejendom

Centralt beliggende ejendom på 505 m² med kombineret bolig og erhverv – en spændende projektejendom

Med en super beliggenhed i Varde, på ensrettet gade i den centrale del af byen, kun 50 m fra gågade og 200 m fra torvet, sælges denne blandede bolig- og er­hverv­se­jen­dom - bedre kendt som "Café Hartvig", der i mange år var en af Vardes populære "gå i byen"-steder.

Henset til ejendommens gode centrale beliggenhed, ejendommens stedvise dårlige stand og de mange ubenyttede kvm, synes ejendommen oplagt i projektøjemed – med gode muligheder for enten bolig eller erhverv, eller en kombination heraf.

På grunden, der har et areal på 510 m², ligger 2 bygninger – den forreste (mod Vestergade) på 304 m² erhverv jf. BBR (Café Hartvig) samt baghuset, beliggende i gården, med 201 m² beboelse og 24 m² indbygget garage, jf. BBR.

"Forhuset" er opført i 1830 i pudset, malet murværk og med røde teglsten på taget. Bygningen har en bebygget grundplan på 183 samt 121 m² udnyttet tagetage.

"Baghuset" er opført i 1940 og er iflg. BBR registreret som én bolig med køkken, bad og 2 toiletter – med et bebygget areal på 225 m², hvoraf 24 m² er indbygget garage. Disse oplysninger stemmer ikke overens med de faktiske forhold, idet der ifølge tegninger for et nyt projekt i netop denne bygning, er 156 m² i stueplan og 71 m² på 1. sal samt 24 m² garage. Bygningen er ryddet for installationer og inventar – og fremstår således som en tom, rå bygning.

For så vidt angår baghuset, er der lavet ar­ki­tekt­teg­nin­ger på 3 lejligheder på henholdsvis 45, 95 og 80 m². Disse tegninger kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg.

Bygningerne fremstår stedvis i dårlig stand, og trænger generelt til en kærlig hånd, hvorfor sælger ikke indestår for funk­tio­na­li­te­ten af de enkelte bygningsdele og installationer. Køber opfordres i stedet til en byg­nings­gen­nem­gang forinden køb.

Ejendommen er omfattet af lokalplan nr. 23.01.L02, gældende for Varde Midtby, der har til formål at sætte fokus på Vardes arkitektoniske og grønne be­va­rings­vær­di­ge miljø. Grunden må bebygges i henhold til lokalplanens bestemmelser (lokalplan udleveres gerne).

Ejendommen er tilsluttet alment vand og kloak samt almen fjern­var­me­for­sy­ning.

Alt i alt en spændende projektejendom med super beliggenhed i Varde!

Nærområdet:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Varde, beliggende i forlængelse af gågaden, på en ensrettet strækning mellem Nørregade og Nørrevold, med kørende trafik.

Nærområdet er kendetegnet ved meget handel på gågaden samt der er kort afstand til de to store varehuse, Føtex og Kvickly, kun ligger et par stenkast fra hinanden.

Derudover ses en del liberalt erhverv (bank og ejendomsmægler), ligesom også McDonald’s ligger kun ca. 300 m. herfra.

Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser og i gåafstand til hele midtbyen med dens butikker og cafeliv m.v., ligesom man er i kortafstand til byens mange skønne rekreative områder.

Faciliteter

Interiør

 • Bad og omklædning
 • Loftshøjde (2.83)

Exteriør

 • P-kælder (0 stk)
 • P-Pladser (4 stk)
 • Facadelængde (13.32 m)
 • Indhegnet
 • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

 • Personelevator
 • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
 • Vinduestype Termo

Afstand til

 • Vesterport (Varde)203 m
 • Varde Vest St.417 m
 • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en14,1 km

Nøgletal

Adresse
Vestergade 28
Sagsnr.
67001589
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Projektejendom
Pris
1.398.000 kr.
Etageareal
505 m²

Arealer

Grundareal
510 m²
Bebygget
408 m²
Boligareal
201 m²
Erhvervsareal
304 m²
Etageareal
505 m²

Økonomi

Pris
1.398.000 kr.
Pris/m²
2.768 kr.
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Ja

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1830 / 1974
Omfattet af energimærke
Nej