Blandet ejendom fra EDC

Ringkøbingvej 108A

7400 Herning

12.750.000 kr.

Brugerejendom - 2.038 m²

Sjældent udbudt lystejendom med stor op­mærk­som­heds­vær­di - mellem Herning og Snejbjerg.

Velbeliggende naturejendom med flere boliger og gode reelle længer, der giver mulighed og plads for er­hvervsvirk­som­hed, for hestehold eller helt anden alternativ anvendelse.

Der er i alt et jordtil­lig­gen­de på 4,6 ha, der ud over bygningerne rummer skøn natur, et å-løb, en ubebygget parcel, vejareal mv. Jorden ligger samlet og med bygningerne midt på egen jord. Mulighed for udbygning med flere bygninger på grundstykket.

Hele bygningssættet er løbende renoveret og fremtræder alt i alt i rimelig god stand.

Ejendommen med tilhørende stuehus er i dag domicil for autismecenter Vest.

Ejendommens villa er opført i 1974, på 344 m² og indeholder:

Stueplan: Stor hall og gangareal gennem huset, køkken/alrum med trappe til 1. sal., bryggers med skabe og vask i bord, pænt Invita køkken, lille toilet og badeværelse med bruser og klinkegulve med gulvvarme, mellemgang med skabe, værelse, der anvendes til kontor, præsentabel vinkelstue med udgang til vestvendt terrasse.

1. sal. med 4-5 værelser med udgang i begge gavle til terrasse mod øst og vest, badeafdeling med spabad, bruseniche og sauna, badeværelse med bruseniche, toilet og bidet, mellemgang med skabe.

I en af længerne er der indrettet 2 lejligheder på 108 m² og 116 m² samt stor garage på 85 m² med vaskehus og (oliefyr, anvendes ikke i dag). Opvarmningen i boligafsnittet sker ved varmepumper.

Boligerne indeholder entre, 2 soverum, åbent køkken med stue og udgang til vestvendt terrasse, badeværelse med bruseniche, pænt hvidt køkken med diverse hvidevarer.

Den ene er­hvervs­byg­nin­ger­ne er på 505 m² i stueplan og 1. sal. på 500 m². 3 stk. garager i kælderplan på 100 m². Indrettet med 2 gode kontorer, toilet og kantine. Alu-port på 3m x 3m med læsserampe. Stueplan har velvingelofter og pænt betongulv. Opvarmes ved oliefyr.

Bygning 2 er på 465 m² med en kiphøjde på 7m og sidehøjde på 2,75 m². Stor alu-port på 3,5m x 3,5m.

Haveanlægget, der omkranser ejendommen, er velpasset og godt integreret i forhold til ejendommens natur og græsarealer, terrasser til morgensol og aftensol. Stor gårdsplads med grusbelægning.

Ejendommen er beliggende vest for Herning og ikke langt fra motorvejen ved Snejbjerg.