Blandet ejendom fra EDC

Strøget 50A / Nygade 2A-C

7430 Ikast

6.995.000 kr.

Investering - 662 m²

Rigtig fin og charmerende ejendom med god beliggenhed søger nu en ny investor.

Ejendommen består af to bygninger, hvoraf den ene er en mindre enhed, der pt. er udlejet til fri­sør­virk­som­hed. Den anden bygning er en større enhed med to er­hvervs­le­je­mål i bunden samt syv lejligheder fordelt på en flot hjørneejendom.

I stueplan på Strøget 50 findes to er­hvervs­le­je­mål. Det ene er i dag udlejet til en fodterapeut, mens det andet står tomt. Sidstnævnte har været tand­læ­ge­prak­sis, men blev fraflyttet i forbindelse med pensionering af tandlægen. Dette lejemål kan forventeligt omdannes til bolig, hvis det kunne være interessant for køber. Der er kælder under ejendommen, hvorfor rørføring kan modificeres uden store indgreb i gulve og vægge.

Lejlighederne er i varierende stand og størrelse og svinger fra 40 – 100m2. Der må påregnes løbende vedligehold indvendigt, hvor køkkener og badeværelser er af ældre dato, men dog velfungerende.

Ejendommen er beliggende i et dynamisk område i Ikast, der er under stor udvikling. Her findes en god blanding af kon­to­re­jen­dom­me, bibliotek, biograf samt en fin overdækket gåde, der byder på både restaurationer, detail og liberale erhverv. Den centrale beliggenhed gør lejemålene eftertragtede, hvor ind­købs­mu­lig­he­der og centrum er nået på få minutter til fods.