Blandet ejendom fra EDC

Østerrisvej 2A

7840 Højslev

3.995.000 kr.

Investering - 718 m²
Nyhed

Velholdt in­ve­ste­rings­ejen­dom med blandet bolig og erhverv

• Velholdt in­ve­ste­rings­ejen­dom opført i 1916
• Blandet bolig og erhverv
• Attraktiv beliggenhed i aktiv mindre by med ca. 3.000 indbyggere – kun 4 km fra Skive
• Slagter og Blomsterbutik trækker kunder fra stort opland
• Der er potentiale i ejendommen til etablering af yderligere 1-2 boliglejemål

Nær smukke Skive Fjord ligger Højslev Stationsby, hvor denne smukke klassiske in­ve­ste­rings­ejen­dom opført i 1916 ligger centralt placeret midt i byen.

Ejendommen indeholder i dag 4 er­hvervs­le­je­mål, som huser en slagter, en blomsterbutik, en hæveautomat, og en stor LED-reklameskærm – herudover er der to lækre og lyse boliglejemål.

Højslev slagteren har haft til huse i ejendommen siden august 1977, og råder i dag over 238 m² fordelt på butik, depotrum på 1. sal og lager/produktion på 137 m² i gården.

Blom­ster­bu­tik­ken på godt 80 m² ligger synligt med facade mod Viborgvej, som er hovedgaden i Højslev.

Mellem slagteren og blom­ster­bu­tik­ken ligger en ”KONTANTEN” pengeautomat og på gavlen mod Nord, er der opsat en stor LED-reklameskærm.

På 1. sal tv. ligger en totalt istandsat lejlighed på 86 m² indeholdende entre, stue, køkken/alrum, badeværelse, samt to værelser og udgang til altan. 1. sal th. fungerer i dag udlejet som depotrum til slagteren.

På 2. sal. tv. finder vi en mindre, men også totalt istandsat lejlighed på 52 m², som indeholder lyst køkken/alrum, badeværelse og et værelse med udgang til altan.

2. sal th. er i dag et uudnyttet loftsrum med potentiale til udvikling af endnu et boliglejemål for en ny ejer af ejendommen.

Ejendommen er opført i røde mursten og med betontagsten. Vinduerne er primært ved­li­ge­hol­del­ses­frie PVC-vinduer.