Blandet ejendom fra EDC

Præstemarksvej 67

8700 Horsens

10.000.000 kr.

Investering - 1.300 m²

Spændende in­ve­ste­rings­mu­lig­hed med 1 er­hvervs­le­je­mål og 1 boliglejemål.

Her har du mulighed for at erhverve en spændende in­ve­ste­rings­ejen­dom.
Ejendommen består af en utrolig flot er­hverv­se­jen­dom fra 2012 og en villa fra 1947 - begge er pt. udlejet.
Er­hverv­se­jen­dom­men har været udlejet til stabil lejer siden 2013, og er udlejet til en gennemsnitleje på 441 kr./m²
Ind­gangs­par­ti­et og kontordelen i er­hverv­se­jen­dom­men er opført i mursten der står i flot sammenhæng med ejendommens profilerede stålfacade. Entreen er lys med adgang til kontorlokale/showroom fra stueplan.
Kontorarealet er på 200 kvm. (med mulighed for udvidelse) og indeholder stort åbent kontor-lokale, mindre køkken og toiletkerme med 2 badeværelser. (på bbr er kontoret registreret til bolig)
Der er adgang til hallen via stor port samt direkte fra kontorlokalet. Hallen har en god lofthøjde på 4 meter ved spærfoden og ca. 4,5 meter i kip. Porthøjden er på 3.80 meter.
Hallen er rigtig godt isoleret og med ny økonomisk jord­var­me­in­stal­la­tion.
Foruden er­hvervs­byg­nin­gen er ejendommen også bestående af en villa med et boligareal på 115 m², samt en kælder på 100 m², som på bagsiden af huset er beliggende ud til stueniveau.
Ejendommen er beliggende på en grund på 17.333 m² med gode ud­vi­del­ses­mu­lig­he­der.
Ejendommen er beliggende i Horsens syd i rolige naturskønne omgivelser og med kort afstand til mo­tor­vejs­af­kør­sel syd.
Samlet set en rigtig flot ejendom, og en „nem“ investering.

Vi gør os umage

Vores værdier er skabt af passionen for for­hand­lings­ev­ne, indgående mar­kedskand­skab og slagkraft. Gennem tiden har jeg etabeleret et stort netværk, som er blandt de vigtigste faktorer i et effektivt salg eller udlejning af din ejendom.

René Sommer

Indehaver, Ejendomsmægler, HD-A

rso@edc.dk23 48 48 4470 26 40 44EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S