Blandet ejendom fra EDC

Silkeborgvej 238

8700 Horsens

2.575.000 kr.

Brugerejendom - 466 m²

Meget velholdt ejendom med både beboelse og erhverv i form af kontorlokaler og garage/lager

Ejendommen er beliggende i populære Lund, tæt på alle hverdagens fornødenheder. Ejendommen ligger tæt på indkøb, skole (til og med 9. klasse), børnehave, sportsplads og bryrup­ba­ne­stien hvor der er gode muligheder for gå- løbe eller cykelture. Desuden med kun 5 minutter til motorvej E45 og 10 min. til Horsens C.
Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen og selve boligen indeholder 164 m². Derudover kommer der 72 rigtig gode m² der er registreret som er­hvervslo­ka­ler. De ligger i forbindelse med boligen og de bruges i dag som kontorlokaler. Det er dog også muligt at bruge lokalerne til mange andre ting og det er bl.a muligt at lave en rigtig god børneafdeling. Til bygningen hører desuden en rigtig god hal, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad de mange gode m² kan bruges til. Bygningen bruges i dag til garage og værksted og der er stor elport, så der nemt kan komme store biler ind.
Denne ejendom er rigtig interessant for køberen, der ønsker masser af plads og eventuelt mulighed for erhverv samtidig med at alle dagligdagens nødvendige faciliteter ligger i gåafstand. Det er desuden værd at nævne, at der allerede er ført fjernvarme til huset, det er kun den endelige tilslutning der mangler.
Boligen indeholder; entre, pænt køkken med spiseplads, i forbindelse ligger spisestue og stor opholdsstue. I stueplan ligger der endvidere kontorafdeling med egen indgang og 3 rigtig gode lokaler der kan bruges til både kontor eller værelser og tilhørende badeværelse.
1. salen indeholder; repos/bar, moderniseret badeværelse med både bruseniche og spabad og 2 store værelser hvoraf det ene er med egen overdækket terrasse. Med til boligen hører et rigtig lækkert gårdhavemiljø, hvor de gode danske sommeraftener kan nydes i fred og ro med grillen tændt.
En ejendom, der helt sikkert skal opleves "live", så man får en fornemmelse for alle de spændende muligheder den indeholder.

Vi gør os umage

Vores værdier er skabt af passionen for for­hand­lings­ev­ne, indgående mar­kedskand­skab og slagkraft. Gennem tiden har jeg etabeleret et stort netværk, som er blandt de vigtigste faktorer i et effektivt salg eller udlejning af din ejendom.

René Sommer

Indehaver, Ejendomsmægler, HD-A

rso@edc.dk23 48 48 4470 26 40 44EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S