Blandet ejendom fra EDC

Midtergade 15A 1

9370 Hals

2.075.000 kr.

Investering - 390 m²

Attraktiv in­ve­ste­rings­ejen­dom i Hals

Ejendommen er beliggende på en meget central placering i Hals og indeholder 1 erhverv- og 3 boliglejemål. Er­hvervs­le­je­må­let samt 2 af boligerne er beliggende i stueetagen, og den sidste bolig fordeler sig på 1. salen.

Ejendommen som er opført i 1990 og er til-/ombygget i 2009 fremstår i præsentabel stand både indvendt som udvendigt. Grunden ligger centralt i byen og i tæt nærhed af ejendommen finder man flere de­tail­for­ret­nin­ger og ind­købs­mu­lig­he­der.

Fælles for lejlighederne er at de fremstår moderniseret hvoraf flere af lejemålene har fået en gennem-gribende renovering, med b.la. nyt HTH køkken, nyt bad, nyt gulv og lofter. 1. salen besidder endvidere 2 kviste samt VELUX-vinduer.

Der er i indretningen lagt vægt på, at opnå masser af naturligt lysindfald, samt at sikre optimal udnyttelse af boligernes kvadratmeter. Boligerne er 2 værelses lejemål der varierer fra 53 til 72 m², og besidder derfor et stabilt ud­lej­nings­po­ten­ti­a­le, da de henvender sig til mange familietyper og dermed
en god lejespredning. Er­hvervs­le­je­må­let er 95m².

Der er endvidere separate målere på vand, el og varme, hvilket gør ejendommen nem at administrere for køber. Facaden på ejendommen er fremført med ydermure i teglsten, som er vandskuret hvide. Taget er et tegltag udført med fi­ber­ce­ments­ten.

Alt i alt en attraktiv og velbeliggende ejendom med et godt afkast for investor.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Frederik Larsen

Er­hvervs­rå­d­gi­ver

frel@edc.dk51 15 01 2158 58 77 93EDC Erhverv Poul Erik Bech