Blandet ejendom fra EDC

Jernbanegade 3

9800 Hjørring

9.950.000 kr.

Projektejendom - 748 m²

Sjælden udbudt in­ve­ste­rings­ejen­dom med kørende drift samt byggeret

- God ud­lej­nings­e­jen­dom i Hjørring Midtby inkl. byggeret
- Beliggende centralt i spændende by­ud­vik­lings­om­rå­de
- 8 boliglejemål og 2 er­hvervs­le­je­mål samt est. byggeret på ca. 450 m²
- Attraktiv byggeret tæt på Vendsyssel Teater og med facade mod Mammutpladsen
- Godt startafkast for investor

Jernbanegade 3 er beliggende centralt i Hjørring. Jernbanegade gennemgår en positiv udvikling i takt med midtbyens byudvikling, herunder midt­by­stra­te­gi­en ”Hjørring – en nytænkt bymidte” Vendsyssel Teater, Musikskolen og åbningen af Jernbanegade mod Mammutpladsen og teaterpladsen.

Ejendommen er i dag fuldt udlejet, med 8 boliglejemål fordelt på 1.sal med 3 stk. 2-værelses lejligheder med egen terrasse samt 1 stk. 2 værelses uden terrasse og 1.stk. 3-værelses uden terrasse. På 2. sal er der 4 stk. 2-værelses lejligheder uden terrasse. Herudover 2 er­hvervs­le­je­mål i stueplan på henholdsvis 101 m² og 232 m².

Nuværende drift giver et godt startafkast for investor.

Herudover tilbyder matriklen, at der forventeligt kan opføres ca. 450 m² nyt boligbyggeri til 5 stk. ejer­lej­lig­he­der, svarende til en byggeretsværdi på kr. 1.125.000,- (ca. kr. 2.500 pr. byggeretsmeter). Der foreligger pro­jek­t­ma­te­ri­a­le, som kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Det påhviler køber selv at foranledige et for­håndstilsagn indhentet og et eventuelt projekt godkendt hos Aalborg Kommune. Byg­ge­rets­pri­sen indgår i den i ren­ta­bi­li­tets­be­reg­nin­gens anførte kontantpris.

Nugældende bygning er opført i 1890, og forestået større renovering i 2003, med bl.a. ny tagbeklædning, isolering og delvis nye vinduer. Ejendommen blev i 2020 udvendigt gen­nem­renove­ret med nyt tag samt 60% af alle vinduerne skiftet til nye vinduer.

Erhvervsdelen tilbyder to gode lejekontrakter. Saigon Grill har været lejer i ejendommen siden 19xx, og det tidligere Cafe Chic, er nyindrettet og renoveret til Japansk Restaurant i 2019. Indvendig er restauranten total renoveret i 2021 med nye vægge, gulve, køkken, kælder mv.
Facaden er pudset, og malet i henholdsvis rød nuance for Restauranten og sort nuance for Grillbaren. Erhvervsdelen fremstår i pæn og præsentabel stand.

De 8 boliglejemål er beliggende på 1. og 2. sal, indrette med 4 lejligheder på hver etage. Fordelingen er 2 etværelses lejligheder og 6 toværelses lejligheder. Lejemålene fremstår overordnet i en pæn og velholdt stand, om end at indretning og materialer varierer. Facaden er mursten malet i en hvid nuance og taget er beklædt med tagpap.

Ejendommen står overordnet i en middelgod stand, om end bygningen er af ældre dato, og der kan forventes løbende renovering.