Blandet ejendom fra EDC

Danmarksgade 84A

9900 Frederikshavn

7.500.000 kr.

Investering - 514 m²

Blandet ejendom på gågaden i Frederikshavn med 2 er­hvervs­le­je­mål og 1 boliglejemål

- Optimalt beliggende in­ve­ste­rings­ejen­dom på gågaden i Frederikshavn
- Solid veludviklet blandet ejendom med 2 er­hvervs­le­je­mål og 1 boliglejemål
- Gode muligheder for optimering af drift og afkast
- Markant og velholdt ejendom
- Interessant in­ve­ste­rings­ca­se

Danmarksgade 84 er en sjælden udbudt blandet in­ve­ste­rings­ejen­dom i Frederikshavn. Beliggenheden på ejendommen er optimal, og med front ud mod Danmarksgade, er synligheden god, idet der er gode forhold for nuværende erhvervslejere, som består af både Profil Optik i stueetagen og Restaurant Firenze på 1. salen. Profil Optik har salgsareal i stueplan direkte ud til gågaden, og Restaurant Firenze har siden 1997 haft restaurant på 1. salen.

I umiddelbar nærhed, er der flere spændende butikker og cafeer, hvilket er af stor betydning for lejemålenes ge­n­ud­lej­nings­mu­lig­he­der.

Denne ejendom udmærker sig ved sin gode placering og er­hvervs­le­jer­nes stabilitet.

Ejendommen har adresse på Danmarksgade er opført i 1877. Ejendommen har i dag et samlet etageareal på 514 m² og fremstår som grundmuret ejendom i 3 etager med sort eternitskifer. Murværket er pudset og malet i lys grå nuance. I stueplan er der store ud­stil­lings­vin­du­er og på 1. salen er der 5 markante vinduespartier. På 2. salen er der ligeledes 5 vinduespartier, som sikrer et godt lysindfald i be­bo­el­ses­lej­lig­he­den.

Ejendommen er løbende blevet passet og vedligeholdt og fremstår i en flot stand. Er­hvervs­le­je­må­le­ne efterlader et solidt kvalitets indtryk.

For at høre nærmere omkring denne attraktive in­ve­ste­rings­mu­lig­hed kontakt da EDC Poul Erik Bech Erhverv, Vendsyssel - for en uforpligtende og fortrolig snak.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.