Boligudlejningsejendom fra EDC

Stormgade 31

6700 Esbjerg

2.500.000 kr.

Investering - 223 m²

Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 3 lejligheder, have, muret udhus på 58 m² og ret til 2 P-pladser i gården

• Central beliggenhed i indre by, med shopping og byens mange faciliteter inden for gåafstand
• Overskuelig ejendom med 3 boligenheder, hyggelig lukket have samt muret udhus på 58 m²
• 223 m² beboelse – fordelt med hhv. 87 m² i stueplan, 81 m² på 1. sal og 55 m² i tagetagen
• Lejlighederne er velindrettede, alle med eget køkken og bad, og er fuldt udlejede
• Til ejendommen medfølger permanent ret til 2 stk. P-pladser i den rolige gård

Med god, central beliggenhed i Esbjerg indre by, hvor shopping og byens mange faciliteter ligger inden for gåafstand, sælges nu denne bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Stormgade 31.

Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1894, men har sidenhen gennemgået væsentlige ændringer og opgraderinger, og rummer i dag 3 helårsboliger – alle med eget køkken, toilet og badeværelse.

I alt er der registreret 223 m² beboelse i ejendommen, der er fordelt med henholdsvis 87 m² i stueplan, 81 m² på 1. sal og 55 m² i tagetagen. Tagetagen har tidligere været opdelt i 2 mindre enheder med fælles køkken og bad, men er nu udlejet til én beboer. Alle lejligheder fremstår lyse og velindrettede.

Der er elmåler på hver enkelt boligenhed, hvormed lejerne afregner direkte til for­sy­nings­sel­skab. Varmeforbrug betales af lejerne á conto iht. bimålere, mens lejernes vandforbrug er indeholdt i huslejen og derfor er indregnet som en udgift for udlejer iht. nærværende salgsprospekt. Ved opsætning af vandmålere kan lejernes vandforbrug separeres fra huslejen og opkræves særskilt.

Ejendommen har pudsede/malede facader, saddeltag belagt med skiferlignende eternitplader – kun brudt af de 3 kviste – mens vinduer er termoruder i hvide trærammer. Generelt er standen i ejendommen god, selvom udvendige bygningsdele ses at være af ældre dato.

Selve grunden udgør 355 m² og er regulær i sin udformning. Med beboelseshuset placeret i gadeniveau mod Stormgade, findes der på gårdsiden en skøn lille afskærmet have, der benyttes og passes af beboeren i stueplan, som også har indgang til sin stu­e­plans­lej­lig­hed fra havesiden.

Til ejendommen hører et muret udhus på 58 m², placeret bagerst i haven – ud mod gården – som kun benyttes i begrænset omfang, til opmagasinering o.l. Udhuset er uopvarmet og uisoleret.

Ved køb af ejendommen medfølger permanent parkeringsret til 2 stk. P-pladser i den rolige gård, som matriklen grænser ud mod på østlig side.

Alt i alt en god, mindre og overskuelig bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i hjertet af Esbjerg.

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende i den centrale del af Esbjerg – med facade ud mod Stormgade, der en af byens vigtige for­bin­del­ses­ve­je. Nærområdet kendetegnes ved etagebyggerier, fortrinsvis beboelse og med enkelte er­hvervslo­ka­ler i stueplan på hjørner og synlige hotspots.

Her er man tæt på byens puls og har mange attraktive faciliteter inden for gåafstand. Eksempelvis er der kun 250 meter til gågaden (Kongensgade), der byder på fantastiske shop­ping­mu­lig­he­der, skønne caféer og et varierende udbud af spisesteder.

Yderligere 250 meter væk når man nærmeste kajkant på havnen, hvor der findes et efterhånden meget veludbygget stisystem, som forbinder byens ophav (Esbjerg Havn) med grønne rekreative områder (Esbjerg Bypark) – der har vartegn som Esbjerg Vandtårn og kunstmuseet – til det mere pulserende by- og kulturliv omkring musikhuset og byens store torv, hvor der er udeservering ”en masse” hele året rundt. Fra torvet er der kun 700 meter hjem til ejendommen i Stormgade 31.

De trafikale forhold er naturligvis gode her i indre by. Nærmeste busstoppested er kun et stenkast væk, mens tog- og ru­te­bils­sta­tio­nen kun ligger 1 km fra ejendommen. I tilknytning til Esbjerg Banegård ligger også ”Broen Shoppingcenter”, der med sine 60 butikker, Nordisk Film Biografer, fitnesscenter og mange spisesteder er et naturligt knudepunkt for de handlende.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • P-Pladser (2 stk)
  • Indhegnet

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Stormgade v VUC (Esbjerg)193 m
  • Esbjerg St.1,1 km
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en5,2 km

Nøgletal

Adresse
Stormgade 31
Sagsnr.
670114049
Ejendomstype
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom
Handelstype
Investering
Pris
2.500.000 kr.
Afkast
5,20 %
Etageareal
223 m²

Arealer

Grundareal
355 m²
Bebygget
87 m²
Boligareal
223 m²
Pro­duk­tions­a­re­al
58 m²
Etageareal
223 m²

Økonomi

Pris
2.500.000 kr.
Pris/m²
11.211 kr.
Lejefaktor
12.33
Lejeindtægt
202.800 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
909 kr.
Årlige driftsudgifter
74.241 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
333 kr.
Afkast
5,20 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Svamp/Insekt
Antal etager
3
Byggeår / Ombygget
1894
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D