Boligudlejningsejendom fra EDC

Fussingsvej 5 + 7

8700 Horsens

6.500.000 kr.

Investering - 451 m²

Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me med 5 lejemål og par­ke­rings­plad­ser

På Fussingsvej 5+7 i Horsens ligger 2 pæne ud­lej­nings­e­jen­dom­me, som til sammen udgør 5 boliglejemål.
Fussingvej 5:
Størrelserne varierer fra 40 m² op til 112 m². Bag ejendommen er der et grønt areal med græsplæne.
Fussingvej 7:
Her findes ét stort lejemål, på 148 m², i 3 etager. Denne lejlighed har udgang til stor altan, hvorfra man via trappe, har direkte nedgang til et delvist flisebelagt område. Det er muligt for lejerne både fra nr. 5og 7 at benytte dette område til parkering.
Ejendommene som er fra henholdsvis 1896 og 1898, er løbende blevet renoveret, og fremstår i dag med nyere køkkener og toiletter samt troldtekt plader i loftet, i de fleste lejemål. De har begge stu­e­lej­lig­he­der som er hævet fra gadeplan, de bliver opvarmet med centralvarme og er se­pa­rat­klo­a­ke­ret. Desuden findes der kælder med opbevaringsrum for lejerne.
Området:
Vestbyen har været et fokusområde for Horsens kommune og der er lave et "kvarterløft", til gavn for hele kvarteret. Fra Fussingsvej er der gåafstand til det nye Campusområde og banegården, Casa arena (AC Horsens fodbold), svømmehal, folkeskole, midtbyen generelt, samt motorvej E45.
Inden for en radius på få hundrede meter ligger nærmeste dag­lig­va­re­bu­tik, busstoppested, pizzeria samt "Det gamle fængsel" som i dag fungerer som museum, restaurant, koncertsted, og er en fascinerende kul­tu­ro­p­le­vel­se.
Ejendommene sælges som led i en virk­som­heds­over­dra­gel­se jf. momslovens §8, stk. 1, 3 pkt.

Vi gør os umage

Vores værdier er skabt af passionen for for­hand­lings­ev­ne, indgående mar­kedskand­skab og slagkraft. Gennem tiden har jeg etabeleret et stort netværk, som er blandt de vigtigste faktorer i et effektivt salg eller udlejning af din ejendom.

René Sommer

Indehaver, Ejendomsmægler, HD-A

rso@edc.dk23 48 48 4470 26 40 44EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S