Boligudlejningsejendom fra EDC

Østergade 39

9400 Nørresundby

10.500.000 kr.

Investering - 636 m²

Præsentabel småhus-ejendom med 7 lejemål, i det centrale Nørresundby

- Fremstår i pæn stand
- Primært 2værelses lejligheder
- Nuværende snitleje på kun 879/m²
- Renoveret/moderniseret i 2020/21
- God, ekstra indtægt fra gavlreklame

Østergade 39 er en traditionel bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom på 3 etager, omfattende i alt 7 stk. be­bo­el­ses­le­je­mål, og er et småhus i lejeretlig forstand. Derfor, og da det 7. lejemål – 31B – først for ca. 10 år siden er etableret, er ejendommen ikke omfattet af bin­dings­plig­tig til Grundejernes In­ve­ste­rings­fond.

Ejendommen rummer både mindre og større lejemål, og lejerne har adgang til et lukket, hyggeligt gårdmiljø, mellem for- og baghus.

Udvendigt fremstår ejendommen mod Østergade med pæn hvidmalet facade, nye nedløbsrør, tagrender, inddækninger mv. Baghuset – 39A – er med pudset facade, samt tag belagt med eternitplader, ligesom selve hovedbygningen.

Samtlige lejemål har adgang til eget bad og toilet, og alle lejligheder har endvidere adgang til egen vaskemaskine og evt. tørretumbler.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og er energimærket med karakteren C.

En handel konstrueres som en almindelig kontanthandel, hvor køber har mulighed for overførsel af stempel eller gældsover­ta­gel­se af det nuværende lån hos DLR Kredit med hovedstol kr. 5.180.000,-.

Køber overtager en flot ejendom, med et markant udtryk til Østergade, med god eksponering og ekstra indtægt i form af gavlreklame.