Boligudlejningsejendom fra EDC

Højrupsvej 23A-H / Anholtvej 8A-N

9900 Frederikshavn

33.350.000 kr.

Investering - 1.840 m²

20 Kva­li­tets­lej­lig­he­der med egen have eller altan

- Gode bo­lig­stør­rel­ser og indretning
- Opført i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler
- 20 boliger fuldt udlejede boliger á 82 – 96 m² med egen have/terrasse eller altan
- Årlige lejeindtægter kr. 1.869.120
- Centralt beliggende
- Handlen konstrueres som en selskabshandel

Højrupsparken er et nyopført lej­lig­heds­kom­pleks, der omfatter 2 boligklokke, der er fordelt med hhv. 2 & 3 sammenbyggede enheder, der hver indeholder 4 lejligheder – i alt 20 lejligheder. Ejendommen er opført i 2022 og er opført efter nutidens byggestil, i høj kvalitet. Lejlighederne er fordelt med 10 i grundplan og 10 på 1. salen. Til 1. salen er der adgang fra trapper.

Lejligheden, der er beliggende i stueplan, indeholder.: Entré med garderobe, 2 værelser med skabe, åbent køkken i forbindelse med stuen, hvor der er udgang til skøn altan. Køkkenet er udstyret med in­duk­tions­ko­ge­pla­der, ovn, køle/fryseskab, emfang samt opvaskemaskine, soveværelse med skabe samt lækkert badeværelse med gulvvarme og installation for vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighederne udstyres med separat ven­ti­la­tions­an­læg og der er mulighed for opladning af el/hybrid bil, da der er opstillet fælles ladestander. Til hver lejligheder er der en par­ke­rings­plads samt eget redskabsrum.

Facaden på Højrupsparken er opført i blødstrøgne mursten i en gul nuance, der fremstår flot mod de mørke ved­li­ge­hol­del­ses­fri vinduer. Alt i alt en kombination, der underbygger kva­li­tet­sind­tryk­ket og det generelle flotte design på Højrupsparken. Taget er af tagpap med en svag hældning. Byggeriet er opført efter nutidens byggestil, i god kvalitet både ind- og udvendigt.

Der er i indretningen lagt vægt på at opnå masser af naturligt lysindfald samt at sikre en optimal udnyttelse af boligernes kvadratmeter.

Idet der er egen varme-, vand- og elmåler bliver lejer tilmeldt som forbruger og betaler hos Forsyningen Frederikshavn.

Boligerne henvender sig til alle aldersgrupper, hvor kombinationen af god kvalitet, god indretning, minimalt vedligehold, let tilgængelighed, ener­giop­ti­me­ret byggeri samt gode par­ke­rings­for­hold er nøgleordene, der beskriver Højrupsparken.