Boligudlejningsejendom fra EDC

Rimmensgade 31A+B

9900 Frederikshavn

1.600.000 kr.

Investering - 205 m²

Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom centralt i Frederikshavn

- Central beliggenhed
- Nyere ejendom opført i 2010
- 2 boliglejemål på henholdsvis 90 & 115 m²
- Indkøb- og han­dels­mu­lig­he­der samt offentlig transport lige ved døren
- Gode muligheder for optimering af drift og afkast

Rimmensgade 31 er en flot rød­sten­se­jen­dom opført i 2010. Ejendommen er opdelt i 2 lejemål på henholdsvis 90 og 115 m². Lejemålene er fordelt på hver sin etage; 2 stk. tre­væ­rel­ses­lej­lig­hed med egen indgang. Bag ejendommen er der anlagt en fælles baggård med god plads til parkering. Arealet er anlagt med sten og beton, og kan med fordel udnyttes til en mindre have med evt. terrasse og 2-3 p-pladser til bygningens lejere.

Facaden er af røde mursten og fremstår stort set som ny. Taget er et sadeltag, med en større kvist til begge sider, mod baggården fungerer kvisten som indgangsparti for lejligheden på 1. sal. Taget er belagt med røde teglsten. Vinduerne er tolags termoruder isat trærammer. Opvarmning sker via fjernvarme, og der er særskilte målere på hver af de 2 boliger. Samtlige lejere har vaskemaskine i lejligheden/mulighed her for.
Lejemålene fremstår overordnet i en pæn og nyere stand. Med fordel, er der valgt materialer, der kræver et minimum vedligehold. Kvisten er beklædt med Hardy plank, gulvet i stueplan er belagt med flotte grå klinker og på 1. sal er der anvendt et nydeligt laminat gulv. Herudover er bygningen qua sin alder, i en god stand, og uden behov for større istandsættelse. Der vurderes at kunne optimeres på ejendommens drift – bl.a. ved udnyttelse af baggården og dermed værdien af lejemålet i stueplan.

Ejendommen ligger centralt i Frederikshavn, og har kort afstand til indkøb og byens øvrige faciliteter.

Bispensgade 21A, 9800 Hjørring kan medkøbes.