Detail fra EDC

Åboulevard 21 ST TV

1960 Frederiksberg C

1.060.000 kr.

Brugerejendom - 82 m²

Enestående erhvervslokale med potentiale på Frederiksbergs Åboulevard

• 82 m² velindrettet erhvervsandel
• Butikslokale med indbydende og lys atmosfære
• Strategisk beliggende for effektiv markedsføring og synlighed
• En strøm af hele 60.000 for­bi­pas­se­ren­de
• Bekvem tilgængelighed for offentlig transport

Velkommen til denne fantastiske mulighed beliggende på Fre­de­riks­bergsi­den af Åboulevard. Her præsenterer vi en rummelig erhvervsenhed, der er en del af en hyggelig andelsforening. Den nyder godt af en charmerende gårdhave på bagsiden og imponerende synlighed ud mod Åboulevard på forsiden.

Denne erhvervsenhed strækker sig over i alt 82 m² og byder på adskillige vel­pro­por­tio­ne­re­de rum, som lejeren har mulighed for at udnytte efter eget ønske og behov.

Indretningen af enheden omfatter en kombination af spånpladegulve og flisebelægning på gulvene samt vægge i hvidmalet finish og pudsede, hvidmalede lofter. Der er desuden forberedt plads til et tekøkken og et toilet. Butikslokalet er lyst og rummeligt med tilstrækkelig plads til lager- eller kontorformål.

Det er vigtigt at bemærke, at denne enhed trænger til en opdatering, hvilket allerede er taget i betragtning i prissætningen.

Ét stort ud­stil­lings­vin­due ud mod Åboulevard tilfører denne enhed en be­mær­kel­ses­vær­dig synlighed, hvilket øger dens mar­keds­fø­rings­vær­di betydeligt.

Samlet set udgør denne erhvervsenhed en unik mulighed for en virk­som­hed­s­e­jer, der søger en velbeliggende og alsidig plads med potentiale til at tiltrække en bred vifte af kunder og skabe en attraktiv for­ret­nings­mæs­sig base.

Det er også værd at påpege, at denne enhed er en del af en sund andelsforening, hvor ejen­doms­ved­li­ge­hol­del­se og administration er i orden.

Denne erhvervsandel nyder en yderst central placering på Åboulevard, som udgør en væsentlig forbindelse mellem Frederiksberg og Nørrebro i København. Lejemålet er specifikt placeret på den prestigefyldte Frederiksberg-side af boulevarden, hvilket betragtes som en eftertragtet beliggenhed.

Åboulevard er kendt for at være en af de mest trafikerede gader i hele København, og dette giver lejemålet en usædvanlig synlighed og til­ste­de­væ­rel­se i byen. Med en konstant strøm af for­bi­pas­se­ren­de, herunder både lokale københavnere og turister, er det et attraktivt sted for for­ret­nings­ak­ti­vi­te­ter.

Beliggenheden er yderligere forstærket af sin nærhed til Peblinge Sø, der ligger blot 300 meter væk. Søen fungerer som en populær mødested og tiltrækker både byens beboere og besøgende, hvilket kan bidrage til en potentielt bred kundebase i området.

Trans­port­mæs­sigt er lejemålet særdeles godt tilsluttet. Inden for en 10 minutters gåtur finder man adskillige buslinjer, herunder 68, 250S og 1A, der tilbyder nem adgang til resten af byen. Yderligere, kun 400 meter væk, ligger Forum metrostationen, hvilket giver hurtig og bekvem adgang til Københavns metro-netværk. Samlet set er beliggenheden ideel for enhver virksomhed, der værdsætter tilgængelighed og synlighed.

Faciliteter

Interiør

 • Loftshøjde (2.8)

Exteriør

 • P-kælder (0 stk)
 • P-Pladser (0 stk)
 • Facadelængde (0 m)

Teknik

 • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
 • Vinduestype Enkelt glas

Afstand til

 • Blågårdsgade (Åboulevard)60 m
 • Forum St. (Metro)457 m
 • Vesterport St.1,2 km
 • Vesterport St. (togbus)1,3 km
 • 194,4 km

Nøgletal

Adresse
Åboulevard 21 ST TV
Sagsnr.
11405430
Ejendomstype
Detail
Handelstype
Brugerejendom
Pris
1.060.000 kr.
Etageareal
82 m²

Arealer

Erhvervsareal
82 m²
Butiksareal
82 m²
Etageareal
82 m²

Økonomi

Pris
1.060.000 kr.
Pris/m²
12.927 kr.
Bidrag til forening
53.900 kr.
Vurderingsår
2022
Ejendomsværdi
1.650.000 kr.
Grundværdi
308.500 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1888
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Klaus Skødstrup

DiplomValuar, HD-Finansiering

klsk@edc.dk30 10 48 05EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00