Detail fra EDC

Åboulevard 21 ST TV

1960 Frederiksberg C

1.060.000 kr.

Brugerejendom - 82 m²

Hånd­vær­ker­til­bud til den lille virksomhed

• God mar­keds­fø­rings­vær­di og synlighed
• 60.000 for­bi­pas­se­ren­de om dagen
• Nem adgang til offentlig transport

Hånd­vær­ker­til­bud til den lille virksomhed
Velkommen til dette hånd­vær­ker­til­bud på Fre­de­riks­bergsi­den af Åboulevard. Her får du en rummelig erhvervsandel, beliggende i en hyggelig andelsforening med et skønt gårdmiljø på bagsiden og god synlighed mod Åboulevard på forsiden.

Andelen består af i alt 82 m² og består af flere gode og store rum, der er med til at giver lejer mulighed for selv at disponere kvadratmeterne.

Andelen er indrettet med en blanding af gulvtæppe og klinker på gulvene,malede vægge, og hvidmalet pudset loft. Endvidere er der klargjort til te-køkken og toilet.

Andelen trænger til en opdatering, hvilket der er taget højde for i prisen.

Der er ét ud­stil­lings­vin­due mod Åboulevard, samt adgang herfra. Dette er med til at give andelen en usandsynlig god synlighed og dermed mar­keds­fø­rings­vær­di.

Andelen ligger i en sund forening, hvor der er styr på ejendommen og ved­li­ge­hol­del­se. Ejendommens belåningsgrad er ca. 25 %.

Central beliggenhed på Åboulevard
Er­hvervsan­de­len ligger meget centralt på Åboulevard, der deler Frederiksberg og Nørrebro. Andelen ligger på Frederiksberg-siden.

Åboulevard er en af de gader i København med flest for­bi­pas­se­ren­de. Er­hvervsan­de­len er beliggende kun 300 meter fra Peblinge Sø, der tiltrækker mange både københavnere og turister til området.

Der er kort afstand til offentlig transport, idet buslinjerne 68, 250S og 1A har stoppesteder inden for 10 minutters gågang. Endvidere er der kun 400 meter til Forum metrostation.