Detail fra EDC

Søborg Hovedgade 55, St.

2860 Søborg

3.300.000 kr.

Investering - 288 m²

Attraktiv er­hverv­se­jer­lej­lig­hed med solid lejer

• God in­ve­ste­rings­mu­lig­hed med godt startafkast og le­jestig­nings­po­ten­ti­a­le
• Central beliggenhed i Søborg
• Lejer med sund økonomi - lejemål indgået i 2011
• Gode ud­stil­lings­mu­lig­he­der for lejer
• Lille, solid og velholdt ejerforening

Udlejet er­hverv­se­jer­lej­lig­hed med central beliggenhed i Søborg
Ejendommen er en udlejet er­hverv­se­jer­lej­lig­hed, centralt beliggende i Søborg. Investor overtager således både ejer­lej­lig­he­den og lejemålet.

Lejemålet blev indgået med Skatertown i 2011, og har siden dannet ramme om lejers spe­ci­al­for­ret­ning med salg af ishocky-, hocky- og rul­les­køjteud­styr, samt værksted til reparation af relateret udstyr.

Skatertown er desuden indehaver af webshoppen Hockeyshop. dk. Skatertown er fast leverandør til hockeyklubber i hele Danmark, og har de seneste to år haft en brut­to­fortje­ne­ste på ca. 1 mio kr. og har en egenkapital på ca. 800.000 kr.

Ejer­lej­lig­he­den har hoveddør og 3 store ud­stil­lings­vin­du­er mod Søborg hovedgade. Når man træder ind ad døren kommer man direkte ind i et stort lokale, formet som en vinkel hvor der er gode ud­stil­lings­mu­lig­he­der. Bagerst i lokalet er opsat en let væg, som skærmer et mindre lagerlokale af mod butikken. Dette kan på sigt inddrages i butikken.

I højre side af butikken findes et indhak hvor lejer har 4 skri­ve­bord­s­plad­ser.

Midt i lejemålet findes et toilet og et tekøkken, samt en bred trappe til kælderen, hvor lejer har yderligere lager. For enden af lagerrummet i kælderen findes en trappeskakt til gården, hvor lejer disponerer over egen p-plads.

Lokalerne er indrettet med nedsænkede gipslofter med spots, der dog er taget ud af funktion, idet der er etableret ny loftbelysning. Væggene er beklædt med reolsystemer og gulvene er belagt med klikgulv.

Lokalerne vil, når lejer fraflytter trænge til en mindre opdatering, idet lejer blot har overtaget lejemålet som det var og forefindes, og derfor også skal aflevere det som sådan.

Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel fra begge sider. Ejer­lej­lig­he­den ligger i en mindre ejerforening, der består af 2 boliger og er­hverv­se­jer­lej­lig­he­den.

Ejendommen har nyere tag og nyrenoverede facader, og der ligger ikke større ved­li­ge­hol­del­ses­om­kost­nin­ger i nær fremtid.

Alt i alt en god in­ve­ste­rings­mu­lig­hed, hvor tom­gangs­ri­si­ko­en er lav, der er le­jestig­nings­po­ten­ti­a­le og et godt startafkast.