Detail fra EDC

Nørregade 9C

3300 Frederiksværk

895.000 kr.

Brugerejendom - 122 m²

Butik centralt i Nørregade, Frederiksværk

Beliggenhed: Butikken er placeret centralt på Nørregade, hvilket giver rigtig god synlighed på Frederiksværks gågade og handelsstrøg. Beliggenheden blandt historiske bygninger og i en hyggelig gade bidrager til en attraktiv atmosfære.
Hele ejendommen er i god stand, og både stueplan og kælderplan er velholdte. Butikslokalet på stueplan har stort vinduesparti, hvilket sikrer en betydelig facade til udstilling mod gågaden.
Indretning: Stueplanet indeholder butikslokalet der senest har været frisørsalon, samt en gang og toilet, mens kælderplanet byder på tre disponible rum og et vaskerum. Muligheden for at tilpasse de disponible rum i kælderen giver fleksibilitet. Kan både bruges som lagerrum og personalerum m.m.
Ejendommen har et gårdmiljø, hvor cykler kan parkeres, og der er mulighed for bilparkering i nærheden på Allegade eller Kirkegade. Praktiske elementer som va­ske­fa­ci­li­te­ter og fyr er tilgængelige i kælderen.
Beliggenheden på Nørregade giver en nærhed til andre spændende butikker, hvilket kan tiltrække kunder. Samtidig er der nem adgang til offentlig transport, og området er præget af natursteder og grønne arealer, bl.a. den hyggelige kanal der løber på bagsiden af ejendommen langs hele gågaden.
Den centrale placering gør at butikken forventes et optimalt kundeflow, hvilket kan være en fordel for enhver form for virksomhed i bu­tikslo­ka­ler­ne. Ud over de faste indbyggere i Frederiksværk og omegn, så tredobles ind­byg­ger­tal­let i som­mer­må­ne­der­ne pga beliggenheden ved et af Danmarks største som­mer­hu­s­om­rå­der mod Liseleje, Asserbo og Hundested.
Alt i alt præsenterer beskrivelsen en attraktiv for­ret­nings­mu­lig­hed i en velholdt ejendom med gode faciliteter og en gunstig beliggenhed, der potentielt kan tiltrække både kunder og for­ret­nings­ak­ti­vi­te­ter. Lokalet er klar til overtagelse. Kan evt. også lejes.

Afstand til

  • Halsnæs Rådhus (Nørregade)410 m
  • Frederiksværk St.812 m

Nøgletal

Adresse
Nørregade 9C
Sagsnr.
342345758
Ejendomstype
Detail
Handelstype
Brugerejendom
Pris
895.000 kr.
Etageareal
122 m²
Kælder
70 m²

Arealer

Grundareal
420 m²
Erhvervsareal
122 m²
Butiksareal
52 m²
Etageareal
122 m²
Kælder
70 m²

Økonomi

Pris
895.000 kr.
Pris/m²
7.336 kr.
Grundskyld
3.546 kr.
Dækningsudgift
1.078 kr.
Bidrag til forening
6.972 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
370.000 kr.
Grundværdi
104.300 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1896
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C