Detail fra EDC

Amsterdamhusene 1

3600 Frederikssund

3.100.000 kr.

Investering - 140 m²

Meget velbeliggende detaillokale i Frederikssund havns maritime omgivelser

Am­ster­dam­hu­se­ne er en eksklusiv ejer­lej­lig­heds­be­byg­gel­se med enkelte er­hvervs­le­je­mål i stueetagen alle orienteret ud til hav­ne­bas­si­ner­ne og med en helt speciel udsigt over Roskilde fjord.
Er­hverv­se­jer­lej­lig­he­den som oprindelig er indrettet til detail er i dag indrettet som cafe/restaurant og passer perfekt ind i det velbeliggende havneområde, hvor der er mulighed for udeservering på kajen. Cafeen er i dag indrettet med montre til fødevarer, køkken og siddepladser til ca. 14 mennesker. Derudover er der et kundetoilet i forbindelse med siddepladserne. På befæstningen foran indgangen er der plads til yderligere 12-15 siddende gæster på borde bænke sæt med udsigt til havnen.
Som nærmeste nabo er Føtex, der dagligt forsyner området med dagligvarer og derfor er der et stort kunde flow og handlende i området og god eksponering for detailbutikker på Am­ster­dam­hu­se­ne 1.
Am­ster­dam­hu­se­ne er opført i 2002 og i mørke sten og mørkt træ, der giver et eksklusivt og afdæmpet udseende, som præger området. Bygningen har tagbelægning med røde tegl.