Detail fra EDC

Bomhusvej 17

6300 Gråsten

4.995.000 kr.

Brugerejendom - 764 m²

Meget synlig og velholdt er­hverv­se­jen­dom

Ejendommen er opført i 2006 i ved­li­ge­hol­de­ses­frie materialer og fremstår meget præsentabel og i rigtig god vedligeholdt stand. En super fin ejendom hvor der ikke har været sparet på noget.

Ejendommen har et bebygget areal på 724 m² og et samlet etageareal på 764 m² beliggende på en grund på 3.800m².

Taget er belagt med stålplader og ejendommen er opført over en stå­l­kon­struk­tion, hvor facaderne er beklædt med profilerede stålplader og omkring showroomet er der store vinduespartier.

Ejendommen har et stort velindrettet og praktisk klinkebelagt værksted med flere lifte og et indskudt dæk der tilgåes via en ståltrappe, lagerlokale, omklædning med bad, kontor samt et stor præsentabel og klinkebelagt showroom. Herudover er der flere disponible rum og en vaskehal (Vaskemaskinen er dog ikke længere i brug).

Cirka halvdelen af grunden har en stenbelægning og resten er udlagt med perlegrus.Ejendommen er velbeliggende i et mindre, men attraktivt erhvervsområde i Gråsten, nærmere betegnet på Bomhusvej som kendetegner sig med en super god synlighed.
Bomhusvej ligger parallelt til Egernsund Brovej, som er en større hovedvej, der forbinder Sønderborg med Flensborg. Den store hovedvej fører også til både Søn­der­borg­mo­tor­vej­en og Sønderjyske Motorvej, og der er derved nem og hurtig transport til resten af Sønderjylland og Danmark.