Detail fra EDC

Vesterhavsgade 153

6700 Esbjerg

4.550.000 kr.

Brugerejendom - 1.064 m²

Firma domicil med gode kontor, lager og bu­tiks­fa­ci­li­te­ter, beliggende i attraktivt havneområde

Sjældent udbudt firmadomicil med kontor, lager og butik/showroom

EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske er­hverv­se­jen­dom, centralt på Esbjerg Havn.

Ejendommen kan være til købers egen disposition pr. 1. januar 2024 og indtil da vil ejendommen blive forrentet med Comtec Int. A/S som lejer.

Vesterhavsgade 151-153 er opdelt i 2 sektioner under et tag. Sektion 1 indeholder ca. 822 m² fordelt på yderst gode kontorlokaler – her er alt fra stort åbent kontormiljø til enkeltmands kontorer. I sammenhæng med kon­to­r­af­snit­tet kommer bu­tikslo­ka­ler­ne der fremstår meget moderne og indbydende. Sektion 1 er jf. BBR opført i 1974 og ombygget i 2011.

Sektion 2 har tidligere huset et lokalt vodbinderi, og indeholder i dag ca. 1064 m² fordelt over et enkelt mødelokale, forskellige typer lager samt ejendommens kantine. Mødelokalet fremstår i samme moderne stand som butikken, og de forskellige lagerafsnit varierer med loftshøjder 2,5m, 4m og 6m til kip. Det store lager med 6m til kip, har en god port der måler ca. 4 x 4,5 m. Her er der lavet et indskudt dæk på ca. 120 m² for at udnytte kubikmeterne. Sektion 2 er jf. BBR opført 1969 og ombygget i 2013.

Ejendommens tag er henholdsvis af tagpap og bølgeternit, hvor facaderne henholdsvis er pudset og stålplader.

Hele ejendommen er beliggende på en 2805 m² stor hjørnegrund mellem Havdigevej og Vesterhavsgade, hvor der er gode par­ke­rings­for­hold samt lette adgangsforhold ifm. Varelevering, afhentning m.m.

Ejendommen er placeret i et yderst attraktivt og veludviklet industri/havneområde, hvor man blandt andet finder na­bovirk­som­he­der såsom: Qubiqa, HELLIPE, ØRSTED, Granly, TS Tech, Nicon Industries Esbjerg, DSV, Esbjerg Fiskernes Indkøb samt det store kon­tor­fæl­les­skab på ”ISVÆRKET” og mange flere.

Med en fantastisk og attraktiv beliggenhed på Esbjerg Havn, får I her en funktionel og præsentabel domicilejendom, i god ved­li­ge­hol­del­ses­mæs­sig stand såvel indendørs som udendørs - absolut en ejendom, der skal ses.

Ring på 76104800 for en fremvisning.


Beliggenhed:
En beliggenhed for fremtiden

I 2003 blev der udarbejdet en lokalplan på Esbjerg Havn, hvor man fjernede krav til havnerelation for områdets virksomheder der alle er etableret på lejede arealer som Havnen ejede. Der er over tid sket en gradvis ændring for en stor del af områdets virksomheder mod en mindre og mindre relation til hav­ne­ak­ti­vi­te­ter.

Havn og dens aktiviteter serviceres i dag i lighed med det øvrige erhvervsliv af specialiserede virksomheder med en større geografisk spredning end det der tidligere var tilfældet. En flytning af havnegrænsen til ikke mere at omfatte lo­kal­pla­n­om­rå­det var således en naturlig konsekvens af udviklingen i området.

For den enkelte virksomhed betød et ejerskab af virksomhedens areal, at lysten til at foretage byg­nings­mæs­si­ge investeringer af såvel æstetisk som erhvervsmæssig karakter dermed blev fremmet.

Området er beliggende i den nordlige del af havnen, tæt ved det store ny erhvervsområde ved Esbjerg strand med den nye lystbådehavn m.v. Trafikalt ligger området med gode til­kør­sels­for­hold fra de store boligområder fra Sædding/Fovrfeld, Sønderris og Hjerting og med gode forbindelser til Hovedvej 12 mod Varde samt Motorvej E20 mod Kolding.

Faciliteter

Interiør

 • Fælles mødelokale
 • Fælles reception
 • Bad og omklædning
 • Cykelkælder

Exteriør

 • Altan
 • Porte
 • Tagterrasse
 • Indhegnet
 • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

 • Personelevator
 • Vareelevator
 • Kabling
 • Vinduestype Termo

Afstand til

 • Hjertingvej v Grådybet (Esbjerg)364 m
 • Esbjerg St.2,7 km
 • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en6,0 km

Nøgletal

Adresse
Vesterhavsgade 153
Sagsnr.
670114013
Ejendomstype
Detail
Handelstype
Brugerejendom
Pris
4.550.000 kr.
Etageareal
1.064 m²

Arealer

Erhvervsareal
1.064 m²
Kontor areal
1.064 m²
Pro­duk­tions­a­re­al
1.064 m²
Etageareal
1.064 m²

Økonomi

Pris
4.550.000 kr.
Pris/m²
4.276 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
4.600.000 kr.
Grundværdi
561.000 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1974 / 2011
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C