Detail fra EDC

Østervold 28

6800 Varde

3.500.000 kr.

Brugerejendom - 319 m²

På attraktiv placering, lige mellem byens to største varehuse, sælges nu tidligere slag­ter­for­ret­ning

Denne ejendom gennemgik i 2009 en total gennemgribende forvandling, da det tidligere beboelseshus (oprindelig opført i 1890) blev ombygget og ”nyopført” som det ejendommen er i dag – en moderne indrettet slag­ter­for­ret­ning med butik, pro­duk­tions­lo­ka­ler samt tilknyttet lager og administration.

Ejendommen er bibeholdt i gammel byggestil, og har dannet en både charmende og funktionel ramme om en af Vardes suc­ces­hi­sto­ri­er, ”Krææs” (det tidligere ”Mad Med Mere”), som på grund af for­ret­nings­ud­vi­del­se nu er flyttet til en større lokation.

Ejendommen ligger på et af de mest befærdede steder i den centrale del af Varde, som er en gammel købstad med godt 14.000 indbyggere.

Beliggenheden fås næppe meget bedre end på dette hjørne af Østervold og Bøgevej, hvis man driver erhverv med behov for synlighed og let tilgængelighed.

Netop her færdes således meget af trafikken mellem Varde Syd og Varde Nord. Af samme årsag ligger de to store varehuse, Føtex og Kvickly, kun få meter herfra – ligesom der også findes andre forretninger og liberale erhverv i nærområdet. Lige overfor, på Bøgevej, ligger f.eks. Skjern Banks domicil i Varde, der blev nyopført i 2009 – samtidig med tilblivelsen af nærværende ejendom.

Selve ejendommen på Østervold 28 rummer i alt 319 etagemeter, bestående af ”hovedhuset” på 264 m2 samt den integrerede lagerbygning på 55 m2.

Hovedhuset er indrettet med butik og salgsområde i den forreste del (mod Østervold), hvorfra der er åben adgang til det bagvedliggende pro­duk­tions­om­rå­de og lager.

Fra butikken er der trappe til udnyttet tagetage på 58 m2, der består af et repos med adgang til kontor, køkken- og personalerum, badeværelse med toilet samt et særskilt, mindre toilet. Overalt er der taget hensyn til ejendommens oprindelige stil – hvilket særligt kommer til udtryk i tagetagen, med de hvide lofter og kon­trast­ska­ben­de mørkebrune hanebåndsspær.

Ejendommen er beliggende på en 528 m2 god, regulær grund, hvorpå der bagerst er anlagt 8 par­ke­rings­plad­ser – hvilket er et attraktivt gode i bymidten, som bestemt ikke er alle forundt.

Alt i alt en ejendom i en høj bygningsmæssig kvalitet, som rummer et væld af muligheder for benyttelse – hvad enten det er til fortsat slagter- eller de­li­ka­tes­se­for­ret­ning, anden butik, klinik, liberalt erhverv eller sågar arbejdende værksted. Ejendommen kan ligeledes lejes – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Området:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Varde, på et af de mest befærdede steder i midtbyen – idet Østervold rummer en masse gennemkørende trafik mellem den sydlige og nordlige bydel.

Nærområdet er kendetegnet ved meget handel, hvorfor også de to store varehuse, Føtex og Kvickly, kun ligger et par stenkast fra hinanden.

Derudover ses en del liberalt erhverv (bank og ejendomsmægler), ligesom også McDonald’s ligger kun ca. 100 m. herfra.

Sidegaderne til Østervold byder derimod på mindre trafik og mere ro og idyl – og er velkendt i Varde som et attraktivt be­bo­el­ses­om­rå­de (det gamle sygehuskvarter), hvor man er tæt på byens mange faciliteter og skønne rekreative områder.

Faciliteter

Interiør

 • Kantine
 • Bad og omklædning
 • Loftshøjde (2.7)

Exteriør

 • P-Pladser (8 stk)
 • Porte
 • Facadelængde (94.2 m)
 • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

 • Ventilation
 • Kabling
 • Vinduestype Termo

Afstand til

 • Østervold (Varde)60 m
 • Varde Vest St.598 m
 • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en14,1 km

Nøgletal

Adresse
Østervold 28
Sagsnr.
67001506
Ejendomstype
Detail
Handelstype
Brugerejendom
Pris
3.500.000 kr.
Etageareal
319 m²
Kælder
11 m²

Arealer

Grundareal
528 m²
Bebygget
261 m²
Erhvervsareal
264 m²
Kontor areal
58 m²
Pro­duk­tions­a­re­al
190 m²
Butiksareal
71 m²
Etageareal
319 m²
Kælder
11 m²

Økonomi

Pris
3.500.000 kr.
Pris/m²
10.972 kr.
Grundskyld
12.775 kr.
For­sik­rings­præ­mie
2.912 kr.
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
1.400.000 kr.
Grundværdi
453.200 kr.

Ejendommen

Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1890 / 2009
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D